Kellő erősítéssel készül a szezonra az Építők KC

Gabi

Eddig nyolc új ember csatlakozott a megye egyes újonchoz.

Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes kluboknál.

Most az Építők KC van porondon. Mint lentebb olvasható, ez idáig összességében nyolc új ember csatlakozott a bajnokság újoncához, Ceredről és Pétervásáráról is átették székhelyüket Berki Krisztián legénységéhez.

Az Építők KC nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett: Ferkó Dávid, Szabó János, Oroszi István, Kovács Erik (mindannyian Cered VSE), Novák János (Pétervására SE), Hatala Balázs (Unicum FC Mohora), Rabb Attila (SBTC U19), Barkó Ferenc (újrakezdte, legutolsó klubja: Kazár KSE).

Távozott: Percze Máté (Szent Imre DSE), Somoskői Szilveszter (külföldi munkavállalás), Kakucsi Balázs (mindketten klub nélküliek).

Next Post

,,Választanunk kellett"

A megszűnő Hontról több játékosával gyakorlatilag hazatérő, a Nagyoroszi irányítását átvevő Garazsi József nehéz döntést meghozva tudta életben tartani régi-új egyesületét. Akik gyakorta követik weboldalunkat, a közelmúltban szembesülhettek olyan hírekkel, miszerint Hontról eltűnt a foci, a Nagyoroszi pedig visszalépett a legalacsonyabb osztályba. Bár leírva nem tűnnek bonyolultnak a történések, sokkalta […]
error: Content is protected !!