Heréden aratott sikert a Héhalom

Gabi

Szép győzelmet aratott Heves megyében a háromgólos előnye után kiengedő nógrádi csapat.

Szerdán újabb gyakorló meccsen képviseltette magát az előző hétvégén Héhalom, Győri Zoltán alakulata rövid időn belül harmadik alkalommal csapott össze a Heves megyei első osztályú Heréddel. A vendégek indították jobban a hangoló párbajt, már góllal is vezettek, és ugyan a házigazdák még fel tudtak zárkózni, egyenlíteniük már nem sikerült, így a nógrádi társulat örülhetett a lefújáskor.

Felkészülési mérkőzés:

Heréd LC-Héhalom SE 2-3 (0-2)

Héhalom SE: Darabont (Kovács Á.) – Bakti, Nagy Á., Abért, Kolarovszki – Matusik, Földi – Baranyi, Lakatos, Maczkó (Kiss S.) – Duhonyi Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Maczkó, Kolarovszki, Duhonyi

Győri Zoltán: – Null-három után kicsit kiengedtünk, és mivel kevés cserénk volt, így kellemesen el is fáradtunk a második félidő második felére. Ismét nagyon jó meccs volt, mindig szívesen jövünk Herédre vendégségbe, köszönjük a vendéglátást.

Next Post

Őrült edzőmeccsen kapott ki az Érsekvadkert

Egy félidő alatt kilenc gólt hozó mérkőzésen maradt alul a nógrádi csapat. Szerdán újabb gyakorló fellépésnek vághatott neki a megye egyes Érsekvadkert, Szenográdi Péter armadája a BLSZ III-as Pueblával mérte össze tudását Bánkon. Ugyan az első félidőben még nem esett találat, már a meccs ezen időszakában is pörgős viaskodásban voltak […]
error: Content is protected !!