Egykori kiválóságát veszítette el a nógrádi futball

Gabi

A válogatottságig jutó, a Vasassal NB I-es bajnoki címet szerző Kovács István hatvanhat esztendősen távozott az élők sorából.

Nemrégiben kaptuk a sajnálatos hírt, hatvanhat éves korában elhunyt a nógrádi labdarúgás történelmének egyik fontos alakja, Kovács István. Az egykori kiváló csatár 1953-ban született Salgótarjánban. Ezt követően Nagybátonyban kezdett el futballozni, majd következett az SBTC, mely klub színeiben az első osztályban és az UEFA Kupában is pályára lépett. Ezután NB I-as bajnoki címet szerzett a Vasas színeiben, tíz alkalommal pedig a válogatottban is szerepet kapott. Később még megfordult Tatabányán, a Salgótarjáni Síküveggyárnál, illetve Egerben is. Karrierje utolsó időszakában légiósnak állt, a svájci FC Malleynél lehúzott szezon után pedig a Vasas volt az utolsó csapata a hajdani remek támadónak. Nyugodjék békében!

Next Post

,,Mi sem vagyunk verhetetlenek"

A nyugati megye hármas bajnokság első helyén telelő Patak edzője, Bella Sándor szerint az összetartásnak köszönhető, hogy 2020-ban nem talált legyőzőre csapata, de a remek évez záró mester úgy érzi, tavasszal egy kis pluszra is szükség. A Patak együttese töltheti az élen a telet a nyugati megye hármas bajnokság eddig […]
error: Content is protected !!