Site icon Nógrádifutball

A 2024-es Eb Nógrád vármegyei szemmel

Sorozatunkban igyekszünk majd napról napra régiónk egy-egy sportemberével nyomon követni az aktuális műsort.

Szerdán újabb három meccsel folytatódik a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság. Weboldalunk a torna során igyekszik majd napról napra egy-egy Nógrád vármegyei illetőségű sportemberrel nyomon követni az adott programot. A soros találkozók kapcsán a Bánk-Dalnoki Akadémiát tavasszal a vármegyei élvonal második helyéig kormányzó Kárpáti Zoltánt kértük meg, hogy foglalja össze gondolatait a kontinenstornát és az esemény aktuális programját illetően.

– Eddig nagyon tetszik az Eb, főleg a mérkőzésenkénti hármas gólátlag miatt, illetve az, hogy a csapatok nagy része a támadófocit preferálta az első körben, reméljük, ez így is marad a folytatásban is – mondta Kárpáti Zoltán.

Horvátország-Albánia: a déli szomszédunk nagy sztárokat vonultat fel, de már kiöregedőben van a csapatuk, és ahogy látom, nem megy zökkenőmentesen a generációváltás, meg fognak szenvedni a masszív albánokkal. A tippem 2-2.

Németország-Magyarország: a magyar mérkőzésre szakmai helyett érzelmi tippet adnék, magyarázat nélkül, 1-1.

Skócia-Svájc: ezen a találkozón pedig egy alacsony színvonalú, gól nélküli döntetlent várok, amivel Svájc fél lábbal továbbjutó, de még a skótok is versenyben maradnak. A tippem 0-0.

Exit mobile version