Masszív Pest megyei ellenféllel ikszelt a Diósjenő

Gabi

Kétgólos hátrányból felállva játszott döntetlent a Veresegyházzal a nógrádi csapat.

Szerdán sem pihent a megye egyes Diósjenő, aktuális erőfelmérőjén a Pest megyei élvonalban masszív gárdának számító Veresegyházát látta vendégül Eőry Tibor alakulata. A gyakorló meccs első félideje után kétgólos előnyre tettek szert a látogatók, ez azonban nem szegte a házigazdák kedvét, a második felvonásban összekapták magukat és egyenlítettek. Remivel zárult tehát a változatos ütközet.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Veresegyház VSK 2-2 (0-2)

Diósjenő SE: Szaszovszki – Haljárszki, Németh, Pincze, Valusz – Krajcsek, Dudás – Bőgér D., Monostori A., Lami – Oravecz. Csereként léptek pályára: Filip, Rózsa, Monostori L., Varga Gy., Oláh T. Vezetőedző: Eőry Tibor.

Gól: Varga Gy., Lami

Eőry Tibor: – Nagyon jó edzőmérkőzést játszottunk, egy nagyon erős csapat ellen. Most már láttam biztató dolgokat, kezd formába lendülni a társaság, és ha ezt az arcát mutatja az elkövetkezendő időben, akkor sok örömben lesz részünk.

Next Post

Kellő erősítéssel készül a szezonra az Építők KC

Eddig nyolc új ember csatlakozott a megye egyes újonchoz. Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes […]
error: Content is protected !!