Csúnya pofont kapott Ikladon a Bercel

Gabi

Hat góllal kapott ki idegenben a megye kettes csapat.

Az előző vasárnap újra edzőmeccsen volt érdekelt a megye kettes Bercel, a Pest megyei harmadosztályú Ikladnál vizitált Cseresznyik Sándor armadája. Végül nem igazán jött össze a vendégek aktuális fellépése, a hazaiak már a szünetre is négygólos fórral vonulhattak, a lefújásig hat találatig jutva bántak el a tartalékos látogatókkal.

Felkészülési mérkőzés:

Iklad FC-Bercel KSK 6-0 (4-0)

Bercel KSK: Mészáros – Kovács G., Jakus, Kis M., Chugyik – Bagyal, Bagaméri, Török, Gyurcsek – Jele, Zagyi (Nagy B.). Vezetőedző: Cserssznyik Sándor.

Cseresznyik Sándor: – Úgy gondolom, az első húsz-huszonöt percben összességében pariban tudtunk lenni a hazai csapattal, de egészen más sebességben játszották a futballt. Látszik, hogy egy jól fölkészített, jó erőállapotban lévő ellenfél otthonában léptünk pályára. Jó kis felmérő volt. Igaz, hogy nekünk fontosak a hiányzók, és komoly negatívum, mert ennyit szerintem nem bírt el egy megye kettes együttes. Sajnos ez azonban a nyári szünetben benne van a felkészülésben. Megpróbálom inkább a játékot előtérbe helyezni, mint az eredményt, mert ez most így sikerült.

Next Post

Lejátszotta a harmadik fordulót a BSE és az SBTC

Szerdán hazai pályán fogadták aktuális ellenfeleiket a nógrádi csapatok. NB III Keleti-csoport, 3. forduló, szerda: Balassagyarmati VSE-FC Hatvan 1-1 (1-0) Salgótarjáni BTC-Putnok FC 2-0 (2-0) Részletek később…  
error: Content is protected !!