Jelenleg így fest NB III-as csapataink nyári átigazolási adatbankja

Gabi

A BSE-nél hét, míg az SBTC-nél három érkezőt könyvelhettek el ez idáig.

Mint ismert, vasárnap két nógrádi csapat vághat neki a 2020/2021-es szezonnak az NB III Keleti-csoportjában. Az egyaránt 17.30-as kezdéssel esedékes mérkőzéseken a BSE Putnokot, míg az SBTC a szintén újonc BVSC-t fogadja. Hamarosan érkeznek szöveges, illetve videós beharangozóink is, előtte azonban ismertetjük, jelenleg miképpen festenek harmadosztályú alakulataink nyári átigazolási adatbankjai. Ugyan még jó darabig lesz lehetőség új ember érkezésére, vélhetően már egyik oldalon sem lesz komolyabb változás, talán még egy-két ember becsúszhat.

Mint az alábbiakban látható, az Ipoly-partiakhoz eddig heten, míg a Stécéhez hárman csatlakoztak. Míg a ‘gyarmatiak a közelmúltban Szlovéniából is szereztek labdarúgót, friss hír, hogy a fekete-fehérek az Újpest kettőtől szerződtették a védőként bevethető tizenkilenc éves Nemes Ádámot. Mindkét társulatnál találkozhatunk távozókkal is. Nézzük meg a perpillanat aktuális jövés-menés listákat!

Balassagyarmati VSE:

Érkezett: Kamarás György (NK Nafta), Katona Bence (Putnok FC), Fejes János, Benkő-Bíró Norbert (mindkettő Füzesgyarmati SK), Szabó Norman (Aqvital FC Csákvár), Megyeri Gábor (III. Kerületi TVE), Hamar Ádám (Credobus Mosonmagyaróvár).

Távozott: Kócsa Tamás (Érd VSE), Tóth Bálint (Vác FC), Erdei Patrik (Gyöngyösi AK), Vastag Richárd (Balatonfüredi FC), Gál Szilárd (Unicum FC Mohora), Vekker Dávid (klub nélkül).

Salgótarjáni BTC:

Érkezett: Hegedűs Martin (Kecskeméti TE), Puporka Dániel (Pétervására SE), Nemes Ádám (Újpest FC II).

Távozott: Grajzel Donáth (Paksi FC), Kanyó Kristóf (Karancslapujtő KSE), Czutor Vito (külföldi munkavállalás).

Next Post

Az átigazolási időszakban sem tétlenkedett a Nőtincs

A megszerzett nevek már jelzik, hogy miért lehet meglepetéscsapat a következő szezonban a megye egyes újonc. Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt […]
error: Content is protected !!