Igazolta az osztálykülönbséget a BSE

Gabi

Hat góllal győzték le az NB III-as házigazdák a megye egyes Nőtincset.

Szerdán este lejátszotta második téli gyakorló mérkőzését az NB III Keleti-csoportjában szereplő BSE, a megye egyes Nőtincset fogadták az Ipoly-partiak a Kövi Pál Sportközpont műfüves pályáján. Végül abszolút beigazolódott az edzőmeccsen a papírforma, a már a szünetre kétgólos előnnyel vonuló házigazdák hat-nullás sikert könyvelhettek el. Szita Bence mesterhármast jegyzett, Kamarás György duplázott, mellettük Tóth Olivér iratkozott még fel a gólszerzők közé.

Felkészülési mérkőzés:

Balassagyarmati VSE-Nőtincs SE 6-0 (2-0)

Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött. Vezette: Kalmár P. (Béres K., Chikán P.)

Balassagyarmati VSE: Balogh (Iváncsics, 46.) – Molnár, Benkő-Bíró, Erdélyi, Tóth O. – Kicsi (Pécsi, 46.), Király O., Kovács K. (Lami, 1.), Fejes – Szita, Kamarás. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Nőtincs SE: Rácz M. – Bera (Matyóka), Hajdu, Makkai, Nagy B. (Petrik) – Tamis, Németh, Rodák, Keresztes – Szunter, Bánáti (Kiss D.). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Szita (3), Kamarás (2), Tóth O.

Nagy Tibor: Úgy gondolom, ebben az időszakban egy mérkőzésnek arról kell szólnia, hogy egy edzés legyen. Szerintem annak a célját elértük. Sok futás és sprint volt, illetve labdabirtoklásban is eléggé fölényben voltunk. Jól nézett ki!

Nyikos József: – Az első félidőben jól tartottuk magunkat, aztán a cserék megint meghozták hatásukat, így kijött a különbséget. Gyorsan és jól játszott az ellenfél, jobbak voltak a hazaiak. Azt gondolom, túlságosan tiszteltük a BSE-t, volt egy kis félsz. Sok volt a rontott passz és a ki nem kényszerített hiba. Ezzel együtt, nekem fontos volt, hogy érezzék a játékosaim, milyen az, amikor gyorsan kell játszani, gondolkozni, ezért is volt lekötve ez a mérkőzés. 

Next Post

Visszatért Karancslapujtőre Oláh Ádám

A legutóbb a határon túli Ipolybalogban játszó támadó tavasszal ismét a megye egyes csapatot erősítheti. Mint tudvalevő, jelenleg a téli átigazolási időszak kellős közepén járunk. Az érdekesebbnek mondható váltásokról igyekszünk is majd beszámolni. A közelmúltban hivatalossá vált, hogy egy régi-új játékosával erősödik a megye egyes Karancslapujtő, a klub színeiben korábban […]
error: Content is protected !!