Nekivágott a felkészülésnek a BSE

Gabi

Új arcok is feltűntek az NB III-as Ipoly-partiak évindító foglalkozásán.

Tavaly december 6-én a Tállya elleni fellépésen lehetett utoljára a pályán az NB III Keleti-csoportjában szereplő BSE, aztán a mögöttünk hagyott időszakot téli pihenővel töltötték a csapat tagjai. Egészen mostanáig, hétfőn délelőtt ugyanis megkezdte a tavaszi idényre való felkészülést Nagy Tibor legénysége. A rutinos szakember tizennégy embernek vezényelte le az évindító foglalkozást, új arcok is feltűntek a mintegy egyórás összejövetelen.

Az edzés rávezető jelleggel telt el, bemelegítés után labdás koordináció, majd hat kilométer tartós futás következett. Ezen a héten még kétszer találkoznak az Ipoly-partiak, aztán szépen-lassan egyre intenzívebbé válik majd a tempó, hamarosan napi két tréninggel folytatódik a hangolódás. Január 23-án pedig a kék-fehérekkel azonos mezőnyben versenyző Eger otthonában  kerül lejátszásra az esztendő első gyakorló meccse.

Next Post

,,Egységesek lettünk"

A megye egyes mezőny negyedik helyén álló Pásztó edzője, Nagy Tamás szerint fokozatosan alakult ki csapata gerince az őszi szezon során. Kissé döcögős rajt után fokozatosan belerázódott a megye egyes őszi szezonba a Pásztó, nem is volt meglepő, hogy a harmadik körtől veretlen maradt az egyenesbe jövő társaság. A jelenleg […]
error: Content is protected !!