Felnőtt ellenfelet tréfált meg a BSE U17

Gabi

A Romhányt gyűrte le László Loránd együttese.

Vasárnap gyakorló meccsen találkozott az országos kiemelt bajnokságban versenyző BSE U17 és a nyugati megye hármas Romhány. A házigazda fiatalok már a szünetre is előnnyel vonulhattak, végül pedig három-kettes arányban múlták felül felnőtt ellenfelüket.

Felkészülési mérkőzés:

BSE Palóc Farkasok U19-Romhány SE 3-2 (2-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

BSE Palóc Farkasok U17: Kozma – Filip, Nádasdi, Oláh Sz., Bukta – Garamvölgyi, Mindszenty (Brezovszki), Mátyás T., Konderla (Csizek) – Duhonyi, Géczy. Edző: László Loránd.

Romhány SE: Nagy R. – Marsicki B., Kovács G., Hornyák, Miklián – Tomis (Hajdu), Nagy B., Kohári, Marsicki R. (Boros) – Mudroncsik, Hegedűs. Edző: Seres István.

Gól: Mátyás T., Filip, Géczy, ill. Hegedűs, Hajdu

László Loránd: Az első negyedórában megilletődötten játszottunk, majd folyamatosan vettük át a játék irányítását, rengeteg lehetőséget dolgoztunk ki, amik rendre kimaradtak.

Seres István: – Sajnos több hiányzónk volt, így az elképzelt dolgokból jóval kevesebbet tudtunk kipróbálni. Az elején nagyon bekezdtünk, ez meg is bosszulta magát a folytatásban, de a jövőre nézve hasznos volt a meccs. Összességében jó szolgálatot tettek a fiatalok nekünk. Aki ott volt részünkről, az igen csak kidolgozta magát a nagyon sokat futó és mozgékony hazaiak ellen. Nekünk ez volt az első kinti mozgásunk, és ez igen intenzíven sikerült. Ügyes gyerekek alkotják az U17-es csapatot, sok sikert Lórinak és csapatának. Köszönjük szépen a lehetőséget! Mi pedig a bajnoki rajttal kell barátkozzunk, hiszen a hétvégén már kezdődik!

Next Post

Három megye hármas csapat is komoly pofont kapott

Csúnyán elverték a Kazár, az Ecseg és a Felsőpetény triót. Három megye hármas társaság is olyan edzőmérkőzésen volt érdekelt a múlt hétvégén, amikben az eredmények tekintetében nem volt köszönet. Nyugatról a Felsőpetény a Pest megyei negyedik vonal Északi-csoportjában szereplő Galgagyörkről kapott ki, míg keletről az edzője nélkül kiálló Ecseget a […]
error: Content is protected !!