Bajnokságot váltott a Bátonyterenye futsalcsapata

Gabi

Menet közben csatlakozhat újdonsült mezőnyéhez a pénteken már pályára is lépő csapat.

Mint tudvalevő, már az előző szezonban is indított férfi futsalcsapatot a Bátonyterenyei TC. Megyénk jelenlegi egyetlen ilyen jellegű együttese végül abszolút újoncként a negyedik helyen zárta a mögöttünk hagyott megcsonkított évadot a Pest megyei regionális bajnokságban. Természetesen az új szezonban is szeretett volna versenyszerűen játszani az említett gárda, ezúttal viszont már a hevesi pontvadászatba neveztek a bátonyiak.

Ezt követően jött egy úgymond jókora csavar a sztoriba, ugyanis teltek-múltak a hetek, hónapok, a mezőny tagjai viszont nemes egyszerűséggel nem akartak játszani. Más sorozatok szeptember tájékán megkezdődtek, ezzel szemben úgy tudjuk, a hevesi kiírás résztvevői közül viszont több nem adott magáról semmilyen életjelet, illetve értesüléseink szerint voltak “fantomcsapatok” is. A lényeg, a bajnokság csak nem akart beindulni.

Időközben a BTC-nél megelégeltek a nem mindennapi helyzetet, majd a klub elnöke, dr. Mátyás Mátyás radikálisnak mondható lépés mellett döntött, kérvényezte ugyanis az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságát, hogy soron kívül csatlakozhassanak a már az ottani régióban javában zajló küzdelmekhez. Kiemelendő, ahogy a szóban forgó szervezet, az ellenfelek is korrekten álltak a kéréshez, ennek köszönhetően pedig a mezőny teljes jogú tagjává vált a nógrádi alakulat. Pénteken már tétmérkőzésen is érdekelt lesz a Tóth Zsolt által irányított társulat, este nyolc órától Üllőn vendégeskednek a bátonyiak. A tervek szerint élő egyenes adásban közvetítjük majd weboldalunkon az összecsapást.

Next Post

Így győzött Putnokon a BSE

Videós összefoglaló a balassagyarmatiak idegenben aratott sikeréről. Mint arról már hírt adtunk, múlt vasárnap kettő-nullra nyert Putnokon a BSE. A harmadik vonal Keleti-csoportjának huszadik fordulójában lejátszott mérkőzésén Hamar és Pallagi jóvoltából gyorsan előnybe kerültek az Ipoly-partiak, később pedig már nem is változott az eredmény. Érdemes árgus szemekkel figyelni a második […]
error: Content is protected !!