Turán ikszelt a Héhalom

Gabi

Sokgólos döntetlenben volt érdekelt Pest megyei ellenfelénél a megfiatalított Győri-legénység.

Kisebb pihenőt követően a múlt hétvégén ismét edzőmérkőzésen lépett fel a Héhalom, a megye egyes csapat a Pest megyei harmadosztályba frissen feljutó Turánál vizitált. Ugyan az előkészületi meccs első félideje után kétgólos előnnyel mehettek pihenőre a fiatalos kerettel kiálló vendégek, a második etapban egalizáltak a házigazdák, így három-hármas döntetlennel fejeződött be a változatos ütközet.

Felkészülési mérkőzés:

Turai TC-Héhalom SE 3-3 (1-3)

Héhalom SE: Darabont (Kovács Á.) – Maczkó, Nagy Á., Kiss S., Nagy Sz. – Földi, Varanyeczki, Baranyi – Sándor K. (Farkas), Hajdú, Duhonyi. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Földi, Sándor K., Baranyi

Győri Zoltán: – A mai napon a fiatalok kaptak lehetőséget, és éltek is vele. Örülünk neki, hogy a második félidei játékvezető ténykedése miatti rugdosódásból komolyabb sérülés nélkül jöttünk ki. Köszönjük a vendéglátást, ilyen finomat ritkán eszik az ember, üdvözlöm a szakácsot!

Next Post

Gyakorló mérkőzésen verte el a Mohorát a Nőtincs

Hat gólt szerezve nyertek a jó napot kifogó vendégek. Szombaton felkészülési mérkőzésen mérte össze tudását a már az előző szezont is a megye egyben töltő, illetve az említett bajnokságba frissen feljutó Nőtincs. A jó napot kifogó vendégek gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntötték az érdemi kérdéseket, majd ugyan a hazaiaknak a […]
error: Content is protected !!