Vasárnap vérbeli kiesési rangadó vár az SBTC-re

Gabi

Az NB III Keleti-csoportjának tizenkettedik fordulójában Gyöngyösre látogatnak a ‘tarjániak.

A Sényő elleni bravúros döntetlen után vasárnap a harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenkettedik körének vág neki a jelenleg bajnoksága sereghajtójának számító SBTC, 13.30-tól az egy hellyel éppen előtte lévő, tehát szintén a bennmaradásért harcoló Gyöngyösnél vizitál a fekete-fehér legénység. Szokásunkhoz híven, ismét megszólaltattuk a nógrádi érdekeltséggel bíró találkozó előtt a csapatok trénereit. Nézzük meg, mire számít a rangadótól a hazaiak irányítását pár héttel ezelőtt átvevő Török János és a ‘tarjáni alakulatot vezető Vágó Attila!

NB III Keleti-csoport, 12. forduló, 2018. október 28. (vasárnap), 13.30:

Gyöngyösi AK-Salgótarjáni BTC

Helyszín: Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. Vezeti: Bodzay Áron (Köteles Csaba, Rideg Martin)

Török János, a Gyöngyösi AK vezetőedzője: – Az elmúlt időszakban múlt héten szenvedtük el az első vereségünket. Sajnálatos módon, éppen egy vetélytársunktól kaptunk ki egy-nullra. Szerintem nem érdemeltünk vereséget Sajóbábonyban, mert mi domináltunk a mérkőzésen, de egy védhetetlen bombagól eldöntötte a pontok sorsát. Tipikus egygólos meccs volt, amit sajnos nem mi rúgtunk. Ezúttal ismét egy közvetlen riválissal mérjük össze erőinket. Hazai pályán hoznunk kell ezt a találkozót, de ez is egy teljesen háromesélyes mérkőzés lesz, a Salgótarjánnak is kell a pont és nekünk is, bármelyik csapat győzhet. Nagyon sok meccs lesz még hátra. Tavaly is megtapasztaltunk már hasonlót, akkor szintén a kiesőzóna körül voltunk, aztán háromszor nyertünk és majdnem a tíz közé kerültünk. Az az igazság, ha a hazai csapat egy ilyen közvetlen rivális elleni kiesés rangadón elbukik, hosszú távon meg is érdemli a sorsát! Ficzere Bence műtét után lábadozik, Rédei Milán pedig régóta hosszan tartó betegséggel bajlódik, így rájuk nem számíthatok.

Vágó Attila, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Azt hiszem, tényleg a bajnokság legfontosabb és legnehezebb mérkőzése következik, és nem azért, mert ez a soron következő. Három csapat van előttünk hét ponttal, nekünk pedig hat van. Ez a négy együttes óriási harcot vív azért, hogy milyen sorrend alakul majd ki a tabellán. Sorsdöntő meccs lesz! A hazaiak rosszul kezdték a bajnokságot, hat forduló alatt ötször kaptak ki, ami Csank János állásába került. Hozzá kell tenni, az ellenfél is javuló formát mutat, hiszen a legutóbbi vereségük előtt három döntetlent és egy győzelmet értek el. Kezd tehát összeállni a Gyöngyös. Velünk kapcsolatban azt érzem, az előző fordulókban bemutatott gyenge teljesítményünk után, legutóbb mutatott játékunk már hasonlított a mi igazi focinkra. Nagyon kiélezett a harc, hatpontos találkozó lesz, ami amúgy is rangadó, mert közel van Gyöngyös. Nagyon jó mérkőzést várok, ahol mindkét csapat győzelemre fog játszani. Mi már többször közel voltunk ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot idegenben, akár Szolnokon vagy az ESMTK-nál, és ha belegondolunk, ezek az ellenfelek a dobogón vannak. Érdekes dolog ez. Szerintem átérzi a csapat a meccs fontosságát! Bízom benne, vasárnap ismét azt a játékot tudjuk produkálni, mint az első helyezett ellen! Nagyon kellene ez a siker, mert visszaadná a hitünket! Vannak kisebb gondjaink, hiszen ezen a héten sérüléssel bajlódott három-négy emberünk, azonban Czutor Vito már elkezdhette az edzéseket. Bakos Bence nagyon hiányzik. Közvetlenül a mérkőzés előtt jelölöm ki a kezdőt. Nem szeretnék nagyon változtatni, csak ha a kényszer rávisz, ezt a sérülések fogják eldönteni. Annak ellenére, hogy a múltkor Bata Gábor nagyon jól szállt be és döntő érdemei voltak az egyenlítésben, vállsérülés miatt le kellett hozni, még nem teljesen egészséges. 

Next Post

A megye kettő és a megye három szombati eredményei

Mindkét osztályban kezdetét vette a soros forduló. Megyei II. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló, felnőtt, szombat: Mohora-Nógrádsáp 2-0 Szent Imre DSE-Szügy 2-4 Őrhalom-Varsány 4-4 Megyei II. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló, felnőtt, szombat: Bátonyterenye-Zagyvaróna 5-0 Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló, szombat: Romhány-Patak-a patakiak nem álltak ki Becske-Ősagárd-az ősagárdiak nem álltak ki […]
error: Content is protected !!