Vasárnap Tiszaújvárosban folytatja bajnokságát az SBTC

Az NB III következő körében idegenben vár kemény küldetés a megtizedelt nógrádi csapatra.

A Putnokkal szemben elért parádés, kétgólos hátrányból kivitelezett siker után vasárnap az NB III Keleti-régiójának huszonnegyedik körében lesz érdekelt a továbbra is a kiesés elkerüléséért harcoló SBTC, 16.30-tól a tabella kilencedik helyén álló Tiszaújvárosnál vendégszerepel Rubint Richárd alakulata. A hiányzások által sújtott ‘tarjániak következő erőpróbája előtt a fekete-fehérek trénere mellett a házigazdákat irányító Gerliczki Mátét is megszólaltattuk. Nézzük meg a vezetőedzők előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 24. forduló, 2019. április 21. (vasárnap), 16.30:

Termálfürdő FC Tiszaújváros-Salgótarjáni BTC

Helyszín: Tiszaújváros, Sportcentrum. Vezeti: Takács Ákos (Benkő Róbert, Piskóczi Viktor)

Gerliczki Máté, a Termálfürdő FC Tiszaújváros vezetőedzője: – Nagy konzekvenciát még nem lehet mondani eddigi tavaszi szezonunk kapcsán. A tavalyi évre előrehozott mérkőzésünkkel együtt, nyolc meccsünk volt. Szerintem nem indult rosszul a második félév, megfelelő pontszámot szereztünk, az ebbe az időszakba tartozó eredményeink alapján benne vagyunk az első nyolcban. Ez a célunk az idény végére is, szóval most nagyjából a helyünkön vagyunk. Az ellenfélről tudjuk, hogy edzőt váltott, ami sok mindent megváltoztathat egy csapat életében. Ez viszont nekünk semmit sem kell, hogy jelentsen, győzelmet várok és ezt el is kell érnünk, hogy meg tudjuk valósítani, amit elterveztünk! Bussy Dávid nagyon régen sérült, ahogy Papp Ferenc sem lesz bevethető, eltiltottunk nincs.

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Úgy telt a hét, ahogy kellett, megfelelően edzettünk. Sajnos lesznek, akik nem léphetnek pályára, ők tényleg fognak hiányozni, mert jó játékosokról van szó, ráadásul mind a négyen védekező típusúak. Őket pótolni kell! Egyáltalán nem félünk, játszani akarunk és nyerni! Az ellenfelet láttam videó felvételeken. Pár emberüket ismerem, több öregebb futballistájukkal még én is fociztam, gondolok itt Lipusz Norbertre, Bokros Tiborra, illetve Fodor Péterre. Nem rossz csapatról van szó, ráadásul, ahogy láttam, egy elég sportszerű együttesről beszélhetünk. Remélem, minimum egy pontot tudunk majd szerezni!

error: Content is protected !!