Vasárnap Sényőn menekülne győzelembe az SBTC

Az NB III-ban való bennmaradás kapcsán egyre nehezebb helyzetben lévő ‘tarjániaknak idegenben kellene pontokat szerezniük.

A Nyírbátortól beszedett otthoni pofon után vasárnap a harmadosztály Keleti-régiójának huszonhatodik körének keretein belül lép pályára a mezőny hetedik helyén álló Sényőhöz látogató SBTC, a kiesés elkerülésének szempontjából egyre nehezebb szituációban lévő ‘tarjániak nem tehetnek mást, valahogy be kellene húzni a tizenhét órási kezdéssel esedékes találkozó pontjait. A nógrádi gárda következő erőpróbája előtt ismét megszólaltattuk a csapatok edzőit, lássuk, milyen gondolatokkal várja a kilencven percet az előző négy meccsét egyaránt behúzó házigazdákat Imrő Lászlóval közösen irányító Fiumei Viktor és a vendégeket vezető Rubint Richárd!

NB III Keleti-csoport, 26. forduló, 2019. május 5. (vasárnap), 17.00:

Sényő-Carnifex FC-Salgótarjáni BTC

Helyszín: Sényő, Kastélykerti Pálya. Vezeti: Bálint Attila (Pogonyi Ferenc, Vrbovszki Pál)

Fiumei Viktor, a Sényő-Carnifex FC egyik edzője: – Nem kezdtük túl jól a tavaszt, de úgy gondolom, mostanra összeérett a társaság, kialakult a csapat, amit mutat, hogy négy meccset nyertünk zsinórban. Nagyjából már elértük a meghatározott céljainkat, a szezon előtt a biztos bennmaradást tűztük ki teljesítendő feladatként, ami már megvan. Most már azért focizunk, hogy a végén minél jobb helyen zárjunk. Tavaly is jó meccset játszottunk az ellenféllel. Tudjuk, hogy az életükért fociznak a vendégek, elég nehéz szituációban vannak. Biztos vagyok benne, mindent el fognak követni azért, hogy bennmaradjanak, gondolom, minket is szeretnének legyőzni, szóval mindenképpen nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, abszolút nem vesszük mérvadónak a két csapat tabellán elfoglalt pozícióját, nem abból indulunk ki, de hazai pályán egyértelműen szeretnénk tovább növelni jó sorozatunkat! Lizák Bence kisebb sérüléssel bajlódik, rajta kívül mindenki rendelkezésre áll.

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Ezen a héten végre nagyobb létszámmal edzhettünk. Teljes létszámban tudunk majd fölállni, mert nincs eltiltottunk. Várjuk a mérkőzést, mivel a múlt héten nem sikerült nyernünk, most már idegenből is mindenféleképpen el kell hozni a pontokat! Erre itt lesz az első lehetőség! Nem lesz egyszerű meccs, de mindkét oldalon tizenegy ember fog kezdeni, nincs más választásunk, csak a győzelem, addig kell próbálkoznunk, amíg van esélyünk!

error: Content is protected !!