Vasárnap a Tiszaújváros vendégeskedik az SBTC-nél

A szezon során idegenben még nyeretlen csapattal szemben szakítanák meg rossz szériájukat az NB III-as ‘tarjániak.

A Putnokon elszenvedett vereséget követően vasárnap a harmadosztály Keleti-régiójának kilencedik fordulójának fog nekivágni a 14.30-as kezdéssel az idényben idegenben még nyeretlen Tiszaújvárost vendégül látó SBTC. A találkozó előtt megszólaltattuk a csapatok vezetőedzőit. Nézzük meg a szakemberek előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 9. forduló, 2018. október 7. (vasárnap), 14.30:

Salgótarjáni BTC-Termálfürdő Tiszaújváros

Helyszín: Salgótarján- Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Tamási Patrik (Kovács Brankó, Szarvas László)

Vágó Attila, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Ezen a héten három játékossal közös megegyezéssel szerződést bontottunk, Bódis Martinnal, Modra Lehellel és Krizsonits Mátyással. Helyettük fiatalokat hoztam fel a keretbe, a helyi kötődésű srácok is nagyobb lehetőség előtt állnak, hogy bebizonyítsák, a felnőtt csapatban is helyt tudnak állni. Szeretnénk itthon tartani a három pontot! Bakos Bence még mindig nem épült fel a sérüléséből, Tóth Olivér viszont igen. A várható kezdőcsapatunk: Megyeri – Tóth O., Benkő-Bíró, Czutor, Nyéki – Boros, Híves, Magos, Bata – Tarlósi P., Tarlósi M.

Gerliczki Máté, a Termálfürdő Tiszaújváros vezetőedzője: – Nyáron nem terveztünk nagy változásokat, maximum két-három ember igazolását, de az élet úgy alakította, hogy ettől többen érkeztek. Ahogy tavaly, amikor tizenkét-tizenhárom új játékosunk volt, megint hosszabb időbe tellett, amíg beindultunk, ráment arra az idő, hogy a hat-hét friss embert beépítsük a csapatba, és hogy megértsék azt a filozófiát, amit én képviselek. Idén is ugyanaz a célunk, mint az előző szezonban: szeretnénk megszerezni a negyedik-nyolcadik helyet. Legutóbb maximálisan megfeleltünk ennek a kritériumnak, most viszont szeretnénk még előrébb lépni helyezésben is. Nagyon nehéz mérkőzést várok. Ismerjük az ellenfelet. Nem lesz egyszerű dolgunk, de szeretnénk végre megszerezni az első győzelmünket idegenben.

www.fctiszaujvaros.hu

error: Content is protected !!