Vasárnap a Sényő ellen térne vissza a győzelmek útjára a BSE

Hazai pályán fogadja aktuális ellenfelét a nógrádi csapat.

A DEAC-nál elszenvedett veresége után vasárnap az NB III Keleti-régiójának hetedik körében lesz érdekelt a Balassagyarmat, tizenhat órától az idénybeli első sikerét az előző fordulóban megszerző Sényőt fogadják a kék-fehérek. A masszív játékerőt képviselő vendégekkel szemben megint fel kell kötniük a gatyát az Ipoly-partiaknak, ennek ellenére bízzunk benne, képesek lesznek megszakítani nyeretlenségi szériájukat a házigazdák. Szokásunkhoz híven, a közelgő párbaj előtt ismét megszólaltattuk a két érintett szakvezetőt, lássuk a nógrádi csapatot irányító Nagy Tibor és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét képviselő vendégek egyik edzője, Fiumei Viktor előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 7. forduló, 2019. szeptember 15. (vasárnap), 16.00:

Balassagyarmati VSE-Sényő-Carnifex FC

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Mencsik László (Szarvas László, Deme Rajmund)

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Ugyanúgy dolgozunk, ahogy eddig. Tudtuk, hogy fiatalok vagyunk, még sok a hiba. Két hete meg kellett volna verni a Putnokot, majd legutóbb a hetvenedik percig ki-ki meccset játszottunk, amikor történt egy hiba, ami miatt összedőltünk, de úgy gondolom, szép lassan haladunk előre. Két hazai mérkőzésünk jön. Szeretnénk mindkettőt megnyerni, és tovább tapadni az elejéhez. Biztos, hogy ismét nem lesz könnyű mérkőzésünk, rutinos, volt NB I-es játékosok vannak a Sényőben. Tudok mindent a vendégekről, a pontrúgások, a bedobások az erősségeik, a két szélen gyors embereik vannak, akikre figyelnünk kell, de úgy gondolom, meg kell nyernünk ezt a meccset! Lami és Barta felépült. Úgy néz ki, a hosszú időre kidőlő Mátyás Zsolton kívül Molnár Markó is kiesett, míg Vekker még mindig nem áll rendelkezésünkre, egy új emberünknek pedig még nincs meg a játékengedélye, vannak tehát gondjaink, de ez benne van.

Fiumei Viktor, a Sényő-Carnifex egyik edzője: – Az előző fordulóban végre meglett az első győzelmünk, amit megelőzően egy vereségünk, illetve négy döntetlenünk volt. A játékkal, a hozzáállással korábban sem volt különösebb probléma, a helyzetkihasználásukon kellett még javítani, csiszolni, ami a múlt hétvégén már gólokban is megmutatkozott. Reméljük, a későbbiek folyamán sem lesz ezzel gond, ahogy a soron következő mérkőzésen sem. Nem titok, vasárnap a három pont megszerzése az elsődleges cél, amire szükségünk van ahhoz, hogy ne szakadjunk le nagyon az “élmezőnytől”. Konkrét tervünk, hogy az idény végén egy számjegyű helyezést érjünk el, de azért szeretnénk a mezőny első feléhez tartozni, vagy legalább megismételni, überelni tavalyi szereplésünket. A BSE egy újonccsapat, viszont nem jellemezném sötét lóként az ellenfelet, mert a rendelkezésre álló adatokból mindig megpróbálunk fölkészülni a soros riválisból, ezt pedig megtettük most is. Eltiltottunk nincs, Bodó és Barcsay biztosan nem lesz bevethető sérülés miatt.

error: Content is protected !!