Vasárnap a Nyírbátor ellen vív élet-halál meccset az SBTC

Következő erőpróbáján hazai pályán kellene mindenáron pontokat szereznie a nógrádi csapatnak.

A Tiszaújváros otthonában elszenvedett vereséget követően vasárnap a harmadik vonal Keleti-csoportjának huszonötödik fordulója vár a bennmaradásért továbbra is élet-halál küzdelmet vívó SBTC-re, 16.30-tól a tabella hatodik helyén álló, öt mérkőzés óta veretlen Nyírbátor vizitál a Szojka Ferenc Stadionban. Bár nagy szavaknak tűnnek, hiába a mostanában gólt is elvétve kapó vendégek remek szériája, tényleg csak a győzelem elfogadható Rubint Richárd alakulata számára. A fekete-fehérek szemszögéből ismét kulcsfontosságúnak nevezhető összecsapást megelőzően a házigazdák trénere mellett a szabolcsi gárdát irányító Szilágyi Krisztiánt is megszólaltattuk. Nézzük meg a vezetőedzők előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 25. forduló, 2019. április 28. (vasárnap), 16.30:

Salgótarjáni BTC-Nyírbátori FC

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Jakab Árpád (Sinkovicz Dániel, Dobos Dávid)

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Kellemesen telt a hét, jókat edzettünk. Sajnos vannak gondjaink, mert ugyan két emberünk visszatérhet eltiltásából, ugyanennyi kiesett, szóval a kispadon csak fiatalok lesznek. Hiányzik tőlünk olyan olyan játékos, mint, aki például a múlt héten beállt Tiszaújvárosban és eldöntötte a mérkőzést. Folytatnunk kellene azt a focit, amit múltkor az első félidőben produkáltunk, mert az tényleg kimondottan jó teljesítmény volt, jobbik arcunkat mutattuk, sajnos a szünet után már a rosszabbat. Két énünk van, egy hazai és egy vendég, remélem, mivel vasárnap otthon játszunk, előbbivel megyünk ki majd a játéktérre! Mindenféleképpen győzni kell, más nem számít nekünk!

Szilágyi Krisztián, a Nyírbátori FC vezetőedzője: – Két kivétellel rendben voltak tavaszi mérkőzéseink. Nehéz helyzetünk ellenére, mert sajnos még mindig azt kell mondanom, nem rendeződött a hátterünk, viszont le a kalappal a fiúk előtt, mert az edzéseken és a meccseken is maximálisan, százszázalékosan a futballra koncentrálnak. Ennek meg is van az eredménye. Csak bízni tudok abban, hogy előbb-utóbb fixálódik a helyzetünk, ami egy nagyon szép szezont eredményezhet. Ismét egy olyan mérkőzés vár ránk, ahol ellenfelünk az életéért küzd, éppen ezért, nehéz meccsre számítok. Megvan az elképzelésünk a találkozóval kapcsolatosan, amit, ha az elmúlt fordulókhoz hasonlóan meg tudnak valósítani a srácok, és ugyanúgy csapatként leszünk képesek funkcionálni, mint eddig, illetve hozzátesszük a kis egyéni pluszokat, akkor úgy gondolom, tovább folytathatjuk remek szériánkat, ami ugye már öt hétvége óta tart. Sárosi Máté és Urbán Botond biztosan nem lesz bevethető vasárnap, ők betegséggel küszködnek.

error: Content is protected !!