Vasárnap a Gyöngyös elleni hazai küldetésén folytatná a pontok gyűjtését az SBTC

A képlet továbbra is adott, mindenképpen nyernie kell a kiesés elkerüléséért harcoló NB III-as nógrádi együttesnek.

A Sényő otthonában elért bravúros, egyben kiemelten fontos sikert követően vasárnap a harmadik vonal Keleti-csoportjának huszonhetedik körének vág neki a bennmaradásért küzdő SBTC, a fekete-fehérek soros fellépésükön az előző három erőpróbáját egyaránt behúzó, egy ideje Varga Attila vezetésével készülő Gyöngyöst fogadják a Szojka Ferenc Stadionban tizenhét órási kezdéssel. A nógrádi együttes újabb sorsdöntő mérkőzése előtt ismét megszólaltattuk a csapatokért felelő illetékeseket, lássuk, milyen gondolatokkal várja a kilencven percet a házigazdákat irányító Rubint Richárd és a Heves megyeiek szakmai igazgatója!

NB III Keleti-csoport, 27. forduló, 2019. május 12. (vasárnap), 17.00:

Salgótarjáni BTC-Gyöngyösi AK

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Görög Márió (Bede Tamás, Bőhm Ármin)

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Minden rendben volt a héten. Rossz idő várható vasárnap, ami viszont szerintem nekünk jól fog esni, mert a múltkor sem túl ideális körülmények között játszottunk, de jól sült el a vége. Kimondottan nehéz mérkőzés vár ránk, mindenki tudja, hogy mi a cél, ahhoz pedig, hogy ezt el tudjuk érni, kötelező a győzelem, ami remélem sikerülni is fog! A Gyöngyös egy olyan csapat, amely akar focizni, nem bunkerfutball jellemzi őket, de szerintem verhetőek. Bár azt gondolom, ebben a bajnokságban ez mindenkiről elmondható. Lesznek hiányzók, de jó létszámmal fogunk fölállni, majdnem teljes kerettel.

Varga Attila, a Gyöngyösi AK szakmai igazgatója: – Egy hónapja léptem be a csapat életébe, az elmúlt három mérkőzésen pedig már azért látszott egy-két olyan dolog, amit az én szemléletem, illetve munkám kapcsán próbálunk megvalósítani. Tény, hogy nehéz helyzetben volt az együttes, de most már a saját kezében van a jövője, minden adott ahhoz, hogy bennmaradjon a gárda. A vasárnapi bajnoki nem fontosabb, mint a többi, minden meccsen úgy lépünk pályára, hogy az a leglényegesebb, nem is tekintünk vissza, a múlttal nem foglalkozunk, illetve mindig csak az elkövetkezendő feladatra koncentrálunk, ami most jelen pillanatban a Salgótarján, mely kilencven perc nem élvez nagyobb prioritást, mint bármelyik más találkozó. Az ellenfél élet-halál harcot vív a bennmaradásért, a hazai pálya előnye náluk van, valószínűleg pedig, győzelemre kell, hogy játsszanak, de mi nem fogunk mást csinálni, mintsem saját futballunkat játsszuk majd és saját elképzeléseink szerint lépünk pályára ezúttal is! Teljesen százszázalékos a keret.

error: Content is protected !!