Vasárnap a DVTK második csapatához hivatalos a BSE

Ismét három pontot szerezne a győzelem után útra kelő nógrádi együttes.

 

A Gyöngyösnél elért fontos sikerét követően vasárnap a harmadosztály Keleti-csoportjának tizenhatodik körében lesz érdekelt a Balassagyarmat, tizenhárom órától a jelenleg kiesést jelentő, tizenötödik pozíciót elfoglaló Diósgyőr második számú alakulatánál vendégeskednek az Ipoly-partiak. A hazaiak legutóbb négy-háromra kaptak ki a Sényőtől, perpillanat hét pontra vannak a már bennmaradást érő tizenharmadik helytől. Mint látható, ezúttal bizony ismét nyerhetőnek tűnő meccsnek veselkedhet neki az első fordulóban esedékes odavágón három-nullra nyerni tudó nógrádi brigád, ettől függetlenül azonban arra is mérhet vehetünk, hogy nem adják majd olcsón a bőrüket a gyakorlatilag már most az “életükért” harcoló DVTK-s fiatalok. Szokásunkhoz híven, a közelgő találkozót megelőzően ismét megszólaltattuk a két érintett vezetőedzőt, lássuk a házigazdákat irányító Vég Csongor és a BSE-ért felelős Nagy Tibor előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 16. forduló, 2019. november 24. (vasárnap), 13.00:

Diósgyőri VTK II-Balassagyarmati VSE

Helyszín: Miskolc, DVTK Edzőközpont. Vezeti: Tamási Patrik (Kövér Tamás, Urgyán Antal)

Vég Csongor, a Diósgyőri VTK II vezetőedzője: – Ez a félszezonunk gyakorlatilag katasztrofálisnak nevezhető. Ettől csak jobb jöhet. Remélem, a játékosok is így gondolják. Elértünk ahhoz a ponthoz, hogyha tényleg komolyan gondolják a srácok a bennmaradást, akkor kis túlzással, nekünk mindegy, ki az ellenfél a hétvégéken, mert pontokat kell szereznünk. Bízom benne, hogy már ebben a fordulóban elkezdjük. NB I-es tartalékcsapatként, képlékeny a keret vasárnapra. Nagyban meghatározza, kik játszanak majd vissza a felnőttből.

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Úgy készülünk, mint a múlt héten, elmegyünk, aztán szeretnénk nyerni. A sérültek egy része már edzésbe állt, de még nem épültek fel, három-négy hét kimaradást nagyon nehéz behozni itt a vége felé. Így próbáljuk meg ismét kihozni a legjobbat, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég. Tudjuk, hogy mit játszik az ellenfél, azzal nem vagyunk tisztában, a hétvégén kit kapnak vissza az első csapatból, ez majd vasárnap fog kiderülni, de azon leszünk, hogy ehhez alkalmazkodjunk.

error: Content is protected !!