Vajon kell osztályozót játszania a BSE-nek?

A nógrádi megye egyben aranyérmet szerző ‘gyarmatiakon kívül értesüléseink szerint még tizenhárom másik bajnok szeretné az NB III-ban folytatni.

Mint arról korábban már hírt adtunk, az MLSZ központi székházában kedden délelőtt tíz órási kezdéssel kerül az idei NB III-as osztályozók párosítására. Bár hivatalos információ még nem látott napvilágot, weboldalunk értesülései szerint tizennégy megyei bajnok gondolja úgy, hogy a következő szezonban elindulna a harmadosztályban.

Amennyiben helyes az információnk, először nyolc csapat név húzhatják ki, hogy aztán a következő két hétvégén, négy oda-visszavágós párbaj keretein belül eldöntsék, melyikük csatlakozik a harmadik vonalhoz, míg az a hat egyesület, melyeknek a címkéi az urnában maradnak, automatikusan feljutnak, további mérkőzések nélkül.

Tehát, ahogy arra már korábban számítani lehetett, ismét központi szerepet tölthet be több klub, így a nógrádi bajnok BSE jövőjét is nagy mértékben meghatározó esemény kapcsán a szerencse, bízzunk benne, Fortuna fogja majd a balassagyarmatiak kezét, és csont nélkül sikerül megszerezni a feljutás jogát!

Értesüléseink szerint szeretnének az NB III-ben indulni (14 klub): Békés: Békéscsaba 1912 Előre II. Borsod-Abaúj-Zemplén: Ózdi FC. Budapest: Kelen SC. Fejér: Bicskei TC. Győr-Moson-Sopron: Lipót Pékség SE. Hajdú-Bihar: DVSC II. Heves: FC Hatvan. Jász-Nagykun-Szolnok: Tiszafüredi VSE. Komárom-Esztergom: Tatabányai SC. Nógrád: Balassagyarmati VSE. Pest: Dabas-Gyón FC. Somogy: Balatonlelle SE. Veszprém: VLS Veszprém. Zala: Hévíz SK.

Úgy tudjuk, nem akarnak csatlakozni az NB III-hoz: Bács-Kiskun: Kiskunfélegyházi HTK. Baranya: Pécsváradi Spartacus SE. Csongrád: Algyő SK. Szabolcs-Szatmár-Bereg: Nagyecsed RSE. Tolna: Bonyhád VLC. Vas: Celldömölk VSE-Vulkán Fürdő.

Az esetleges osztályozó mérkőzések időpontjai:

1. mérkőzés: 2019. június 9. (vasárnap), 17.30.

2. mérkőzés: 2019. június 15. (szombat), 17.00.

error: Content is protected !!