Újra összecsap a Ménfőcsanakkal az SBTC

Gabi

Szombaton a Tóstrandon rendezik az NB III-ért sorra kerülő csata második felvonását.

A múlt héten idegenben elszenvedett négy-kettes vereséget követően szombaton a Ménfőcsanak elleni NB III-as osztályozó második felvonásának fog nekivágni az SBTC. A Tóstrandi Sporttelepen tizenhét órási kezdéssel esedékes találkozót megelőzően ugyan a vendégek rendelkeznek kétgólos előnnyel, ettől függetlenül bízzunk benne, a nógrádi csapatnak sikerül megfordítania az érdekesnek ígérkező párharc állását! A közelgő összecsapás előtt is megszólaltattuk a gárdák vezetőedzőit, lássuk a szakemberek felvezető gondolatait!

Osztályozó az NB III-as tagságért, 2. mérkőzés, az első meccsen: 4-2:

2018. június 16. (szombat), 17.00:

Salgótarjáni BTC (Nógrád Megyei I. osztály bajnoka)-Herold Trans Ménfőcsanak ESK (Győr-Moson-Sopron Megyei I. osztály bajnoka)

Helyszín: Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep. Vezeti: Veizer Roland (Márkus Péter, Berényi Ákos)

Csatlós Tamás, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: Hétfőn és kedden regeneráltunk, mert sok kisebb-nagyobb sérültünk volt. A szerda, a csütörtök és a péntek a megszokott módon telt. Most is azt mondom, egy jó csapat az ellenfelünk, akik előrefelé nagyon jó futballt játszanak. Ennek ellenére úgy gondolom, van esélyünk. Az idegenben szerzett két gólunk nagyon kellett. Győznünk kell hazai pályán és elérni a továbbjutást! Sajnos sok áldozattal járt az első mérkőzés. Czutor orrcsonttörést szenvedett, Sárközi, Híves húzódás miatt nem tudnak edzeni, Illés térdsérülés miatt hagyta ki az edzéseket, Tarlósi Patrik és Szabó pedig könnyített edzéseket végez. Bízok benne, minél többen a rendelkezésemre állnak majd. Kosik Roli masszőrünknek talán a legnehezebb hete van az eddigi munkánk folyamán. De tudom, hogy mindent megtesz, hogy tudjanak játszani a srácok. Sok nézőt hatalmas hangulatot és persze győzelmet várok szombaton, amivel kivívjuk az NB III-ba jutást.

Mayer János, a Herold Trans Ménfőcsanak ESK vezetőedzője: – Az elmúlt napok nyugodtan teltek, minden rendben zajlott, készültünk a szombati mérkőzésre. A Salgótarján egy nagyon jó kis csapat, nagyon tetszettek, hozzáteszem, legutóbb mi nagyon gyengén játszottunk, ennek ellenére sikerült nyernünk. Bízom benne, szombaton az igazi arcunkat fogjuk mutatni. Jelenleg valamivel több esélyünk van, mint az SBTC-nek, mivel győztes meccsen vagyunk túl és van két gól előnyünk, de természetesen, biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Szerintem nagyon jó iramú találkozó lesz, sok néző előtt, futballünnepre készülünk, nyilván mindenképpen szeretnénk továbbjutni, ez az elsődleges célunk! Nagy valószínűséggel Zámbó Bencére, illetve Orbán Gáborra nem számíthatok.

Next Post

Szombaton Patakra látogat az Újpest-öregfiúk

A lila-fehérek egy jótékonysági mérkőzésen teszik tiszteletüket a nógrádi településen. Szombaton egy, a maga nemében érdekesnek ígérkező esemény színesíti az aktuális nógrádi futballhétvégét, tizennégy órási kezdéssel a Patak öregfiúk csapata az Újpest legendáit látja vendégül. A tervek szerint a lila-fehérek már a labda útjára indulása előtt egy órával megérkeznek a […]
error: Content is protected !!