Tizenhét klub kapott megye egyes licencet

A BSE és az SBTC a harmadik vonalhoz szükséges engedélyhez jutott hozzá.

Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága nemrégiben hivatalosan ismertette, mely egyesületek jutottak hozzá a 2019/2020-es megye egyes szezonban való induláshoz elengedhetetlen licencehez. Mint az említett listából kiderül, tizenhét gárdáról van szó, a jelenlegi mezőnyhöz képest hét, perpillanat megye kettes szereplő csapat is megtalálható a névjegyzékben.

Megemlítendő, a felsorolás nem tartalmazza a mostani bajnokságban már aranyérmet szerző Balassagyarmatot, illetve a harmadik vonalban bennmaradásért küzdő SBTC-t, mely társulatok az NB III-as engedélyt pályázták és kapták meg.

Egyelőre komoly talány, jövőre hány együttesünk lesz jelen a harmadosztályban, jelenleg ez megtippelhetetlen. Maradjunk annyiban, így vagy úgy, de elég komoly esély kínálkozik arra, hogy sok-sok év után végre ismét egy komolynak titulálható, tizenhat résztvevőt felvonultató küzdelemre számíthatunk szűkebb pátriárkánk élvonalában. Nézzük meg a pontos összeállítást!

Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága az alábbi klubok számára adta meg a megye egyes induláshoz szükséges licencet: Bánk SE, Bátonyterenyei TC, Berkenye SE, Cered VSE, Diósjenő SE, Építők KC, Érsekvadkert SE, Héhalom SE, Karancslapujtő SE, Mátraterenye SE, Unicum FC Mohora, Palotás SE, Pásztó SK, Rimóc SE, SK Karancsberény, Szendehely FC, Szécsény VSE.

NB III-as licencet kapott: Balassagyarmati VSE, Salgótarjáni BTC.

error: Content is protected !!