Teljesíthetőnek tűnő feladatok várnak NB III-as csapatainkra a hét utolsó napján

A Tiszafüredet fogadja az STC Salgótarján, a Gyöngyöst látja vendégül a Balassagyarmat.

Vasárnap a harmadosztály Keleti-régiójának nyolcadik fordulójában lesz jelenése a nógrádi csapatoknak: az immáron sorozatban hat bajnoki győzelemnél járó STC Salgótarján a sereghajtó Tiszafüredet fogadja a Szojka Ferenc Stadionban, míg az előző körben beszedett vereséget javítani igyekvő BSE a Gyöngyöst látja vendégül a Kövi Pál Sportközpontban. Nézzük meg, mire készülnek a hét utolsó napán tizenöt órától esedékes találkozókkal kapcsolatban az érintett együttesek szakvezetői!

NB III Keleti-csoport, 9. forduló, 2017. október 8. (vasárnap), 15.00:

STC Salgótarján-Tiszafüredi VSE

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Szigetvári Márk (Berényi Ákos, dr. Ambrus Dániel)

Zoran Kuntic, az STC Salgótarján vezetőedzője: – Már háromszor láttam játszani a Tiszafüredet, kétszer ikszeltek, előbb az MTK kettő, aztán a diósgyőri tartalékok ellen, majd egy góllal kikaptak az ESMTK-nál, szóval akár azt is mondhatnám, mostani ellenfelünket ismerem a legjobban, utóbbi mérkőzésen például null-nullnál nekik volt két hatalmas ziccerük. Aki abból indul ki, hogy megnézi a tabellát, és azt gondolja, hogy ez könnyű lesz, akkor az tévedni fog, mert biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk úgy érzi, meglephet minket ezen a meccsen. Szívós csapatról van szó, mely elég jól védekezik, de optimista vagyok, mert a srácok ezen a héten is jól dolgoztak, jó szériában vagyunk. Maximális koncentrációt várok a fiúktól, és azt, hogy lehozzuk ezt a mérkőzést!

Csillag László, a Tiszafüredi VSE vezetőedzője: – Tök utolsók vagyunk, így eddigi szereplésünkkel kapcsolatban nem lehet pozitív a véleményem… Hosszadalmas volna elmondani, miért tart itt a csapat. Nyilván, nem arra számítottunk az első öt forduló után, hogy elbukjuk a következő négy meccset. A hét közepén felajánlottam a vezetőségnek a lemondásomat, amit természetesen, elutasítottak, mert bennem gondolkodnak, mivel tudják, hogy mit kértem, ami viszont aztán nem igazán úgy alakult, hogy ütőképes csapat legyünk, vagyis, hogy mindenképpen megcélozzuk a bennmaradást. A Salgótarjánról azt tudom, hogy edzőjük párszor volt nálunk ellenfélnézőben, mivel mi adjuk nekik az ellenfeleket, és valószínű, ő többet tud rólunk, mint én róluk… Játékosok, csapatok révén próbálok informálódni, így azt mondhatom, egy jó képességű együttesről beszélünk, amely jó szériában van, úgyhogy nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de mint látszik, próbálunk helytállni, és ilyen téren elég masszívak vagyunk. A képességeink viszont behatároltak, a mérkőzést pedig egyének tudják eldönteni, vélhetően pedig a házigazdáknál sokkal több jó képességű játékos van. De ettől függetlenül, nem feltartott kezekkel megyünk, pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni, aztán majd meglátjuk! Kellenek a bravúrok a bennmaradáshoz, úgy vagyok vele, egyszer minden széria megszakad!

www.fociakobon.cafeblog.hu

NB III Keleti-csoport, 9. forduló, 2017. október 8. (vasárnap), 15.00:

Balassagyarmati VSE-Gyöngyösi AK

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Bereczki Miklós (Kovács II Gábor, Gráf András)

Kis Károly, a Balassagyarmati VSE szakmai igazgatója: – Megnéztük a Gyöngyös, Somos elleni mérkőzését, ahogy eredmények is mutatják, masszív csapatról van szó, mely eddig sok döntetlent játszott, szám szerint négyet, illetve nyolc meccsből csak kétszer kapott ki. Ugyanakkor, azt is el kell mondani, mi is szeretnénk javítani, hiszen legutóbb vereséget szenvedtünk, hazai pályán mindenféleképpen be kell gyűjteni a győzelmet Annyi nehézségünk van, hogy Szandai eltiltás miatt nem léphet pályára, mivel az elmúlt fordulóban kiállították, mellette pedig Szalánszki továbbra is sérült. Úgy érzem, ha saját közönségünk előtt ugyanolyan játékkal rukkolunk ki, mint a legutóbbi hazai találkozónkon, akkor begyűjtjük a három pontot, de tisztában vagyunk vele, hogy a Gyöngyös egy nagyon szívós együttes,  szóval, agresszívan, harcosan, ezek mellett pedig jól is kell játszani ahhoz, hogy sikeresek legyünk!

Labancz Róbert, a Gyöngyösi AK vezetőedzője: – A BSE esetében ugyanolyan feljutó csapatról van szó, mint mi vagyunk, de azt is tudjuk, hogy komolyabb céljaik vannak, amellett, szeretnének bennragadni ebben az osztályban, sőt mennének még följebb. Azzal is tisztában vagyunk, hogy nagyszerű szakmai munka folyik Balassagyarmaton, nagyjából ismerjük az ellenfelet, de szerintem ők is minket, mert hiába, hogy azóta egy kicsit mindkét csapat kerete kicserélődött, tavaly játszottunk egymással egy edzőmeccset. Jó mérkőzést várok! Az esélyekről annyit, hogy természetesen, megpróbálunk pontot, pontokat szerezni!

www.gyongyosiak.hu

error: Content is protected !!