Szombaton újabb bennmaradási rangadónak vághat neki a BSE

Gabi

Az NB III Keleti-csoportjának huszonnegyedik körében a Gyöngyöshöz látogatnak a ‘gyarmatiak.

Az STC Salgótarján visszalépése miatt a következő időszakban immáron csak egy nógrádi csapatnak szoríthatunk a harmadik vonal Keleti-csoportjában. A hétvége során esedékes huszonnegyedik fordulóban ismét egy késhegyre menő csatának vághat neki a bennmaradásért harcoló BSE, szombatom 16.30-tól az Ipoly-partiakkal egyforma pontszámmal álló Gyöngyös otthonában lép pályára Szanyó Károly legénysége. A nógrádi érdekeltséggel bíró találkozót megelőzően megszólaltattuk az érintett alakulatok vezetőedzőit, lássuk a trénerek előzetes várakozásait!

NB III Keleti-csoport, 24. forduló:

2018. április 21. (szombat), 16.30:

Gyöngyösi AK (14.)-Balassagyarmati VSE (13.)

Helyszín: Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. Vezeti: Antal Péter (Molnár Alex, Gráf András)

Csank János, a Gyöngyösi AK vezetőedzője: – Csak egy meglepetés ért Gyöngyösön, nincs annyi játékos, mint amennyit vártam, szűkös a keret, ebből a szempontból nehezebb a dolgom, egyébként jó képességű emberekkel rendelkezem, bízom benne, benn tudunk maradni. Van két-három sérültünk, akiknek a felépülése kérdéses, van, aki biztosan nem tud majd pályára lépni szombaton. Korábban figyeltem a mezőnyt, ha ráértem, mindig elmentem meccset nézni, szóval képben vagyok, sok itteni csapatot láttam, csak például a Gyöngyöst nem… Szombaton egyaránt győznie kellene a csapatoknak, sajnálnám, ha mindketten kiesnénk, az volna a jó, ha mindketten bennmaradnánk, hiszen egy-két riválisunknál veretesebb gárdákról beszélünk, ráadásul a nézőszámok, a pályák is jók, kár lenne, ha bármelyik klub búcsúzna az NB III-tól. Mindkét csapat nyerni akar majd, csak az volna jó eredmény, iksz esetén maradna a jelenlegi állapot. Több játékost ismerek a BSE-ben, Rása Gergőt, Magos Mátyást, Nagy Gábort, de Szita Bence is megfordult rövid ideig Vácon. Eddig eléggé rapszodikusan szerepelt a ‘Gyarmat, nem lesz egyszerű dolgunk, pillanatnyi formák fognak dönteni, sok függ attól, az embereim felépülnek-e, ez a kérdés befolyásolhatja a játékerőnket.

Szanyó Károly, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Ha idáig fontos mérkőzésekről beszéltünk, akkor ezt a jelzőt most abszolút ki kell emelnem! Úgy gondolom, két olyan meccs következik, a Gyöngyös és a Tiszafüred ellen, amelyek nagyon lényegesek a számunkra, a csapat életében, ezen a két nagyon kemény találkozón pedig szeretnénk a lehető legtöbb pontot begyűjteni!

Next Post

Egy nagy csatát és két papírforma meccset rendezhetnek a keleti megye háromban

Nagybátonyra látogat a Vanyarc, nem hibázna a Karancsalja és a Felsőtold. Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló: 2018. április 21. (szombat), 18.00: Nagybátony (5.)-Vanyarc (3.) Az abszolút komolytalanná váló csoport aktuális körének legérdekesebbnek tetsző mérkőzésén csaphatnak össze a felek a kissé szokatlan időpontban, szombat este sorra kerülő találkozókon, férfias küzdelemnek […]
error: Content is protected !!