Szombaton a Debreceni EAC-ot fogadja az SBTC

Gabi

Az NB III Keleti-csoportjának tizenötödik fordulójában masszív riválissal mérkőznek meg a ‘tarjániak.

Az Egerben elért remit követően szombaton a harmadik vonal Keleti-régiójának tizenötödik köre vár az előző két fellépésén négy pontot szerző SBTC-re, tizenhárom órási kezdéssel a jelenleg hetedik pozícióját elfoglaló Debreceni EAC gárdáját látja vendégül megyeszékhelyünk együttese. Szokásunkhoz híven, ismét megszólaltattuk a nógrádi érdekeltséggel bíró találkozó előtt a csapatok trénereit. Nézzük meg, mit vár az összecsapástól a házigazdákat irányító Vágó Attila és az igen masszív erősségűnek tűnő látogatókat vezető Sáfár László!

NB III Keleti-csoport, 15. forduló, 2018. november 17. (szombat), 13.00:

Salgótarjáni BTC-Debreceni EAC

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Káprály Mihály (Szarvas László, Vad Anita)

Vágó Attila, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Nagyon várjuk a szombati mérkőzést! Az utolsó két meccsünkön négy pontot szereztünk és folytatni is szeretnénk ezt az eredményességet. Még két hazai találkozónk van idén. A Debrecen nagyon erős és érdekes csapat. Elég, ha csak azt mondom, Nagy Zoltán, Máté Péter, Virág Aladár, Spitzmüller István, Ramos, Sidibe… Ők magyar bajnokok lettek és játszottak a nagy DVSC színeiben a Bajnokok Ligájában! Tehát nem akármilyen játékosokat láthatnak majd a nézők, de remélem, nem azért jönnek majd ki, hogy a felsoroltakat nézzék, hanem, hogy szurkoljanak a csapatnak! Az előző két fordulóban szívüket-lelküket kitették a pályára a srácok, és bízom benne, ugyanezt most is megtesszük! Mindenféleképpen szeretnénk legyőzni az ellenfelet! Vannak gondjaink, Bakos Bence műtét után van, a szintén nagyon hiányzó Nyéki Márk lábadozik. Fiatalunk, Grajzel Donáth három hete tüdőgyulladással bajlódik, legjobb formában lévő emberünk, az Egerben is gólt szerző Bata Gábor sajnos egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott piros lapja miatt, így most nem tud szerephez jutni. Vannak kisebb sérültjeink, egész héten nyalogatták sebeiket a játékosok. Amikor egy futballista odateszi magát, jönnek a sérülések. Jó lesz, ha véget ér az őszi idény. Szombaton sok fiatal kap majd szerepet a kispadon, Balázs Péter, Boros Attila, Zsély Zalán, Bari Csaba, illetve Kiss Balázs is lehetőséghez juthat majd. Ezen a hátralévő két összecsapáson olyan riválisok látogatnak hozzánk, hiába leszünk hazai környezetben, nem mi leszünk az esélyesek. Ezek olyan ellenfelek, melyek játsszák a futballt, tudnak focizni, ha hagyják, mi viszont ezt nem szeretnénk! Ha megmarad a hozzáállásunk, a pontok is jönnek! Nehéz szituációban vagyunk, de mindent megteszünk az eredményességért!

Sáfár László, a Debreceni EAC vezetőedzője: – Jobbnak látom eddigi szereplésünket, mint tavaly ilyenkor. Stabilabbak lettünk, ami köszönhető egy-két rutinosabb érkezőnek, illetve annak, hogy kezdünk beleérni az NB III-as bajnokságba. Ennek ellenére ősszel még mindenképp szeretnénk pontokat begyűjteni! Az előző szezonban a bennmaradás volt a célunk, idén pedig hogy egy erős középcsapattá váljunk. Az ellenfélről nem sokat tudok. Ahogy hallottam, masszív csapathoz látogatunk. Jól meg van szervezve a védekezésük, viszonylag defenzív taktikát szoktak választani. Szombaton nehéz meccsre számítok, de mindenféleképpen szeretnénk nyerni! A sérültek felépültek, így mindenki rendelkezésemre fog állni.

Next Post

Így néz ki a 13. forduló válogatottja a nyugati megye kettőben

Rovatunkban egy csapattá verbuváljuk az adott pontvadászat aktuális körében legjobb teljesítményeket jegyző játékosokat. A korábbiakban megszokottakhoz hasonlóan, az őszi szezonban is állandó rendszerességgel, hétről-hétre össze fogjuk állítani az adott bajnokságok aktuális körének válogatottját, mely álomcsapatban a soros mérkőzéseken legfigyelemreméltóbb teljesítményeket bemutató futballisták kaphatnak majd helyet. Az előző hétvégén a tizenharmadik […]
error: Content is protected !!