Megnyerte első nyári fellépését az SBTC

Gabi

Az NB III-ra készülő salgótarjániak két góllal győzték le a becsülettel helytálló Karancslapujtőt.

Szerdán túlesett első nyári edzőmérkőzésén az NB III-ba feljutó SBTC, a fekete-fehérek a megye egyes Karancslapujtőt fogadták a Tóstrandi Sporttelepen, a másik oldalt irányító Romhányi Tamás ezen a gyakorló meccsen debütált újdonsült együttese élén.

A felkészülési találkozón végül kettő-nullra nyertek a kemény foglalkozásokat követően fáradtan mozgó házigazdák, a szünet előtt Tarlósi Milán fejjel vette be a kaput, majd a második felvonásban Bocsi szabadrúgásból volt eredményes. A kétgólos vereség ellenére emelt fővel hagyhatták el a játékteret a látogatók, amennyire csak lehetett, megnehezítették a hazaiak dolgát. Szombaton délelőtt tíz órától ismét pályán lesznek a salgótarjániak, legközelebb a szlovák negyedik ligában szereplő Pribelcét látják vendégül.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-Karancslapujtő KSE 2-0 (1-0)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, 150 néző.

Salgótarjáni BTC: Puporka – Boros (Bakos, 46.), Simó A. (Illés E., 46.), Nyúl (Grajzel, 46.), Szeles (Simó L., 46.) – Darabont (Stark, 46.), Sárközi (Percze, 46.), Hegedűs (Gyetvai, 46.) – Tarlósi P. (Fülöp A., 46.), Tarlósi M. (Gazdag, 46.), Bata (Bocsi, 46.). Vezetőedző Rubint Richárd.

Karancslapujtő KSE: Kanyó – Gyarmati (Bacsa), Cseh, Pingiczer (Bodor), Zsély D. – Romhányi (Ajtai), Baranyi (Kovács B.) – Czigler (Banka D.), Racs, Bellér (Banka K.) – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Tarlósi M., Bocsi

Rubint Richárd: – Lehetett látni, hogy rendesen dolgozunk, sok meló volt a lábakban. Emiatt lassan játszottunk, nem csak testben, hanem fejben is tompák voltunk. Rengeteg technikai hibával fociztunk. Nyertünk, nem kaptunk gólt, de ezen a meccsen inkább a negatívumokat mutatták meg a srácok, mint a pozitívumokat. Viszont még a legelején vagyunk, biztos vagyok benne, hogy ettől sokkal jobban fogunk futballozni.

Romhányi Tamás: – A múlt héten kezdtük a közös munkát és máris egy nagyon erős csapattal találkoztunk. Azt kaptam a meccstől, amit vártam. Ellenfelünk birtokolta többet a labdát, mi pedig kontrákkal próbálkoztunk, ami működött is volna, de előre játékban még pontatlanok voltunk. Elsőre tetszett, amit láttam. Maximálisan elégedett voltam a hozzáállással és a védekezéssel, a támadójátékot pedig még van időnk gyakorolni. Az SBTC-nek sok sikert a harmadik vonalban. Mi pedig dolgozunk tovább.

Next Post

A "hamisan" pályára lépő játékosok melegágya a nógrádi futball?

Jó pár egyesületet megijesztettek a negatív húzással kapcsolatos esetleges pénzbüntetések. Pár nappal ezelőtt megjelentettünk egy információt, miszerint lehetséges, a következő idénytől kezdve pénzbüntetés lehet a “hamis” játékost szerepeltető és a ki nem álló csapatok sorsa. A cikk megjelenése után több formában is negatív hírek jelent meg, ilyen-olyan formában jó pár […]
error: Content is protected !!