Nagy Tibor lett a BSE új vezetőedzője

A játékosként NB I-es bajnok, válogatott szakemberrel vág neki a harmadosztályra történő felkészülésnek a megye egy bajnoka.

Mint arról már beszámoltunk, kedden délelőtt eldőlt, hogy nem kell osztályozó párharcot játszania az NB III-ért a megye egy legutóbbi idényében bajnoki címet szerző Balassagyarmatnak, a szerencse által pártfogolt Ipoly-partiak a sorsolásnak köszönhetően további erőpróbák nélkül jutottak fel a harmadik vonalba.

Ezt követően hivatalossá vált, hogy Varga Balázs nem folytatja a munkát a kék-fehérek élén, szerdán pedig az is kiderült, hogy kinek a kezébe került a stafétabot, a BSE irányítását a korábban játékosként tizenhét alkalommal a válogatottban is szerepet kapó, 1994-ben a Váccal az első osztályban aranyéremig jutó Nagy Tibor vette át a ‘gyarmatiak irányítását.

Nevezett szakember korábban az imént említett Pest megyei klubot is dirigálta, legutóbb Cegléden dolgozott. A nyugat-nógrádi alakulat június 20-án kezdi meg felkészülését, és ugyan az egyesület vezetősége azon lesz, hogy megerősítse a keretet, ezzel együtt, kellőképpen támaszkodnának a helyi labdarúgókra is.

error: Content is protected !!