Hat új arccal kezdte meg a felkészülést a BSE

Gabi

Az egymás utáni második NB III-as évük előtt álló ‘gyarmatiak harmadosztályú élcsapatoktól és az NB II-ből is igazolhatnak.

Kedden délelőtt a Kövi Pál Sportközpont füves edzőpályáján tartotta meg első nyári mozgolódását az egymás után második NB III-as idénye előtt álló BSE. Nagy Tibor vezetőedző huszonegy játékosnak vezényelt tréninget. Több új arcot is felfedezhettünk az Ipoly-partiak foglalkozásán, ugyan ők hivatalosan csak a július 1-én startoló átigazolási időszakban csatlakozhatnak a kék-fehérekhez, vélhetően erre sor is fog majd kerülni. A ‘gyarmatiak előző keretéből valószínűleg három korábbi játékos távozik, ők nem is jelentek meg az alapozás kezdetén. Nézzük meg az érintett focisták listáját!

Érkezőben: Katona Bence (Putnok FC), Fejes János, Benkő-Bíró Norbert (mindkettő Füzesgyarmati SK), Szabó Norman (Aqvital FC Csákvár), Megyeri Gábor (III. Kerületi TVE), Hamar Ádám (Credobus Mosonmagyaróvár)

Távozóban: Vastag Richárd, Vekker Dávid, Erdei Patrik.

Next Post

Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmérkőzésein

Az egymás utáni második NB III-as évük előtt álló ‘gyarmatiak harmadosztályú élcsapatoktól és az NB II-ből is igazolhatnak. Kedden délelőtt a Kövi Pál Sportközpont füves edzőpályáján tartotta meg első nyári mozgolódását az egymás után második NB III-as idénye előtt álló BSE. Nagy Tibor vezetőedző huszonegy játékosnak vezényelt tréninget. Több új […]
error: Content is protected !!