Komoly pénzbüntetést kapott az SBTC

A Nyírbátor elleni bajnoki után történt atrocitás miatt fizethetnek az NB III-as ‘tarjániak.

Mint ismert, a harmadik vonal legutóbbi fordulójában remek idegenbeli sikerrel jelentkezett a kiesés ellen nagy erőkkel harcoló SBTC. Úgy tűnik, csapatszintem minden rendben van a Sényőn a 94. percben elért góllal nyerni tudó gárdánál, sajnos azonban nemrégiben egy komolynak mondható pénzbüntetéssel kellett szembesülniük a klub elöljáróinak.

Az MLSZ előző hivatalos közlönyéből kiderült, hogy még a huszonötödik körben lejátszott Nyírbátor elleni meccset követő események miatt bűnhődhetnek a ‘tarjániak, nevezetesen az illetékes bizottság százezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta a fekete-fehéreket.

Íme a szóban forgó határozat: “A FEB az SBTC-t, mert a Nyírbátor elleni mérkőzés lefújása után nem volt biztosítva a rend az öltözőfolyosón, ahol a játékvezetővel szemben súlyosan sportszerűtlen magatartást tanúsítottak, 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”

Az egyesület nem fellebbezett a döntés ellen, a vezetők tudomásul vették a leírtakat. Jelenleg az a legfontosabb, hogy megyeszékhelyünk alakulata még mindig versenyben van a bennmaradásért, vasárnap tizenhét órától a Szojka Ferenc Stadionban sorra kerülő Gyöngyös elleni hazai fellépésén gyarapíthatja tovább pontjai számát Rubint Richárd társulata.

error: Content is protected !!