Ismét együtt edzett az SBTC

Gabi

Az NB III-ba frissen feljutó salgótarjániak mintegy két hónap után találkoztak újra a Tóstrandi Sporttelep műfüves pályáján.

Majdnem két hónap elteltével ismét csoportos foglalkozáson vehettek részt az NB III-ba frissen feljutó SBTC focistái, a salgótarjániak a Tóstrandi Sporttelep műfüves pályáján tartotta meg első összevont mozgolódását a rendkívüli kényszerszünetet követően. A tréningen tizennyolcan vettek részt, fiatalok mellett új arcokat is lehetett látni.

A kétórás edzésen leginkább a játékon volt a főszerep, ettől függetlenül a nap végére kellemesen elfáradhattak a fekete-fehérek labdarúgói. Legközelebb szerdán találkozhatnak az immáron harmadosztályú gárda futballistái, majd aztán még pénteken is, ezt követően a következő időszakban rendszeresen heti három alkalommal kerül sor újabb gyakorlásokra.

Next Post

Karancsberényben héti kétszer terveznek majd edzeni

Fodor Zsolt vezetőedző szerint még sok a bizonytalanság a múlt hétvégén társadalmi munkában játszótér felújítással jeleskedő csapatnál. Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a […]
error: Content is protected !!