Ismét beleszaladt a késbe az STC Salgótarján

Tízgólos vereséggel zárta az NB III huszadik körét a nógrádi csapat.

NB III Keleti-csoport:

Tállya KSE-STC Salgótarján 10-0 (7-0)

Múcsony, Sajóvölgye Sportcentrum, 100 néző. Vezette: Rózsavölgyi D. (Kulcsár D., Sinkovicz D.)

Tállya KSE: Tarr – Horváth B., Paranai, Németh D., Kovács Sz. – Nyitrai, Németh B. (Ondó, 46.), Lippai, Kovács F. (Polényi, 61.) – Minczér, Bocsi (Horváth N., 37.). Vezetőedző: Uray Attila.

STC Salgótarján: Kovács L. – Hromada, Lőrincz, Boér, Kovács A. (Woki, 61.) – Forgó (Fekete, 46.), Szűcs, Guti, Malul, Ondrik – Vitányi. Játékos-edző: Vitányi László.

Piros lap: Lőrinc (29., STC Salgótarján)

Gól: Horváth N. (10.), Paranai (68.), Kovács Sz. (11., 39.), Németh B. (7.), Lippai (5., 21.), Kovács F. (37.), Ondó (51.), Polényi (83.)

Az előző fordulóban elmaradt mérkőzését követően ezen a hétvégén a harmadik vonal Keleti-csoportjában lépett pályára a tavaszi szereplését súlyos zakóval indító STC Salgótarján. A Tállyával a múcsonyi Sajóvölgye Sportcentrumban összecsapó kék-fehérek végül ismét nem tudták megváltani a világot, ezúttal is súlyos vereséget elkönyvelve vonulhattak le a játéktérről.

A vendégek már az ötödik percben kapituláltak, az első negyedórában pedig négygólos hátrányba kerültek. Vitányi Lászlónak duplán főhetett a feje, miután Lőrinczet is kiállította a játékvezető. A szünetig hét gólt szedett be a nógrádi csapat, és ugyan a második felvonásra már némiképp összekapta magát a hányatott sorsú társaság, három ízben még így is bevették a kapujukat, így tíz-nullás arányban kaptak ki a meccset komolyan vevő házigazdáktól.

Mestermérleg:

Uray Attila: – Szívesebben mérkőztünk volna meg a múlt évi Salgótarjánnal. Igazából túl könnyűnek sikerült ez a mérkőzés, de úgy gondolom, ezt a helyzetet is meg kellett oldanunk és tovább küzdünk a kiesés ellen.

Vitányi László: Ha lehetne egy kívánságom Dévényi Tibi bácsitól, akkor az lenne, hogy bárcsak a tíz gól lenne a legnagyobb bajunk… Gratulálok a tállyaiaknak, megérdemelten nyertek… Sajnálom az egészet…

error: Content is protected !!