Így látták az edzők a BSE-SBTC edzőmérkőzést

Mérleget vontak a mesterek a megye egyes éllovas és az NB III-as csapat gyakorló meccse után.

Mint arról már korábban beszámoltunk, múlt hétvégén egymás elleni gyakorló meccsen képviselte magát a megye egyben éllovas Balassagyarmat és a harmadik vonal Keleti-csoportjában bennmaradásért harcoló SBTC. Az előkészületi találkozót végül nagy küzdelemben húzták be a vendégek, akik Kitl, 86. percben elért szerencsésnek mondható góljával tudtak nyerni. Az edzőmérkőzést követően megszólaltattuk a csapatok vezetőedzőit, nézzük meg, ők miképpen vélekedtek a látottakról!

Mestermérleg:

Varga Balázs: – Kiválóan szolgálta felkészülésünket a mai mérkőzés. Talán a pálya talaja az, ami kissé bosszantó volt. Kiegyenlített meccset játszottunk, voltak jó periódusaink. Úgy gondolom, fiataljaink nem vallottak szégyent. Örülök, hogy magasabban jegyzett ellenféllel szemben is jól teljesítettek a srácok. Döntetlen szagú találkozó volt, de egy nem várt egyéni hiba az összecsapás vége előtt megpecsételte a sorsunkat.

Vágó Attila: – Pörgős mérkőzés volt, presztízst csinált belőle a két csapat. Mezőnyfölényben játszottunk, több helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos csak egyet sikerült berúgni. A kilencven perc nagyon jól szolgálta a felkészülésünket, nem véletlen, hogy a ‘Gyarmat vezeti a bajnokságot. Nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban is tudunk játszani egymással ilyen találkozót, azzal a különbséggel, hogy az már tétmeccs lesz, mindenkinek azt kívántam a helyszínen, hogy legközelebb már bajnokin találkozzunk, ami reményeim szerint azt jelentené, ők sikerrel vívták meg az osztályozót, mi pedig bennmaradtunk az NB III-ban!

Felkészülési mérkőzés:

Balassagyarmati VSE-Salgótarjáni BTC 0-1 (0-0)

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, füves edzőpálya.

Balassagyarmati VSE: Szalay – Csizmadia, Keresztes, Szatmári (Telek), Szilágyi (Csillik) – Vekker – Pistyúr Zs., Szita, Kovács K. (Lavkó), Gál (Klinger) – Ondrik (Nemes). Vezetőedző: Varga Balázs.

Salgótarjáni BTC: Megyeri (Végh) – Barta, Benkő-Bíró, Rubint (Híves), Nyéki – Orovecz (Simó), Szabó T., Kitl, Tarlósi P. (Boros) – Tarlósi M. (Bata), Magos. Vezetőedző: Vágó Attila.

Gól: Kitl (86.)

error: Content is protected !!