Így játszott döntetlent a BSE és az ESMTK

Gabi

Videós összefoglaló a ‘gyarmatiak szombati pontosztozkodásáról.

Mint arról szöveges formában már beszámoltunk, szombaton egy-egyes döntetlenben volt érdekelt a Balassagyarmat a harmadik vonal Keleti-csoportjának második helyén álló ESMTK-val szemben.

Bár a ‘gyarmatiak fél óra elteltével Kovács Kristóf révén előnyt tudtak szerezni, a hamarosan Privigyei piros lapja miatt megfogyatkozó vendégek, Horváth Levente jóvoltából még a szünet előtt egalizáltak, és mivel az eredmény már a második félidőben sem módosult, a már említett végeredménnyel zártak a felek. A férfias csatát szolgáltató mérkőzésről videós összefoglalót is készítettünk, amit az alábbiakban tekinthetnek meg az érdeklődők.

 

Next Post

A megye kettő és a megye három vasárnapi eredményei

Mindkét osztályban véget ért a soros kör. Megyei II. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló, felnőtt, vasárnap: Mátraterenye-Tar 5-1 Buják-Kazár 4-2 Ságújfalu-Zagyvaróna 2-4 Még szombaton történt: Mátraverebély-Lucfalva-a lucfalvaiak nem álltak ki Karancskeszi Karancs United-Kisterenye 1-1 Vizslás-Magyargéc 3-6 Mihálygerge-Jobbágyi 1-1 Megyei II. osztály, Nyugati-csoport, 18. forduló, felnőtt, vasárnap: Bánk-Mohora 5-2 Nógrádsáp-Varsány 3-0 Szendehely-Nőtincs […]
error: Content is protected !!