Hat új játékosát is bejelentette a BSE

Gabi

Az NB III-as ‘gyarmatiak hivatalos weboldalukon ismertették nyári szerzeményeik névsorát.

Június 23-a óta nagy elánnal hangol a harmadik vonal következő évadbeli rajtjára a BSE, már egy edzőmérkőzést is beiktattak programjukba az NB II-es Siófokkal ikszelő kék-fehérek. Kedden fontos bejelentést tettek az Ipoly-partiak, hivatalos weboldalukon ismertették, hogy hivatalosan is leigazolták az előző időszakban már velük készülő hat labdarúgót.

Kimondható, alaposan megerősödtek a másodosztályból és az NB III-as élcsapatokból is friss erőre szert tevő ‘gyarmatiak, ketten Füzesgyarmatról csatlakoznak, egy ember Csákvárról érkezik, de jegyezhettek fel új futballistát a III. Kerülettől, a Mosonmagyaróvártól, illetve a Putnoktól is. Lássuk a finoman szólva is erős névsort!

A Balassagyarmati VSE jelenlegi nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett: Katona Bence (Putnok FC), Fejes János, Benkő-Bíró Norbert (mindkettő Füzesgyarmati SK), Szabó Norman (Aqvital FC Csákvár), Megyeri Gábor (III. Kerületi TVE), Hamar Ádám (Credobus Mosonmagyaróvár)

Távozott: Tóth Bálint (Vác FC), Kócsa Tamás, Vekker Dávid, Erdei Patrik, Vastag Richárd.

Next Post

Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmérkőzésein

Bajnoki ellenfelet győzött le a Mátraverebély és a Kétbodony, ismét nyert a Magyargéc, kikapott a Tereske. Az elmúlt hétvégén is gyakorló meccsen lépett fel pár alacsonyabb osztályú nógrádi gárda. A lepergő edzőmérkőzéseken a Mátraverebély átlépett a Zagyvarónán, a Magyargéc bevette Legéndet, a Kétbodony elintézte a Nógrádsápot, a Tereske pedig kikapott […]
error: Content is protected !!