Bódis Martin csereként beállva döntötte el a BSE legutóbbi bajnokiját

Az NB III-as ‘gyarmatiak támadója a hajrában szerzett góllal segítette hozzá csapatát az MTK kettő elleni szép sikerhez.

A harmadik vonal Keleti-csoportjának újoncként nekivágó BSE, három bajnoki kört követően hat pontot tett zsebre a már lezajló erőpróbái során. Az előző hétvégén az MTK második számú alakulatával szemben hátrányból felállva három-kettes sikert arató Ipoly-partiak aktuális sikeréből Bódis Martin győztestalálattal vette ki a részét, a támadó előbb csereként kapott szerepet a 67. percben, majd tizenkét minutummal később kialakította a már említett végeredményt. Eredményes pályára lépése kapcsán kérdeztük a fontos gólt jegyző csatárt.

– Hogyan tekint vissza a jól sikerült bajnokira?

– Bíztam benne, hogy hazai pályán meg tudjuk verni az MTK kettőt, és ezt egy remek játékkal el is érte a csapat – kezdte Bódis Martin. Az első félidőben még hiányoztak a gólok, a másodikban viszont már ki tudtuk használni a helyzeteinket, így szép győzelmet arattunk.

Pályára lépése pillanatában gondolta volna, hogy akár ön lehet az, aki eldönti a három pont sorsát?

– Legbelül reménykedtem benne, hogy győztes gólt szerezhetek, de ezt a csapat és a Mester nélkül esélyem sem lett volna megmutatni, köszönöm!

– Mennyire érte váratlanul, hogy ezúttal csupán a kispadon kezdte a meccset?

– Meglepett a mester döntése, de éreztem egész héten az edzéseken, hogy a cserepadon fogok kikötni. Szerintem a kezdőcsapatban van a helyem, de ezt nem én döntöm el.

-Milyen érzés a megye egy után egy szinttel följebb futballozni?

– Mind technikailag és mind erőnlétileg teljesen más az egész. Szerintem nagy különbség van a két osztály között.

– Mi a véleménye csapata eddigi szerepléséről, illetve mit gondol, mire lehetnek képesek a későbbiekben?

– Újonccsapatként, három erős ellenfél ellen hat pont, nagyon jó eredmény. A szezon végén a dobogó egyik fokára tippelem magunkat.

– Szombaton Jászberény felé veszik az irány. Mit vár ettől a találkozótól?

– Ha Jászberényben is olyan jó teljesítményt tudunk majd nyújtani, mint az előző fordulóban, akkor semmi gond nem lehet! Képesnek tartom a csapatot a győzelemre!

A BSE-MTK II mérkőzés videós összefoglalója, 5:15-től látható a csatár mindent eldöntő gólja:

error: Content is protected !!