Az ötödik forduló következik NB III-as csapataink számára

Az STC Salgótarján a Tállyát fogadja szombaton, míg a BSE a Diósgyőr tartalékcsapatát látja vendégül vasárnap.

A következő hétvége során már az ötödik körnek veselkednek neki a harmadik vonal Keleti-csoportjában vitézkedő nógrádi alakulatok: a két győztes meccset a háta mögött tudó STC Salgótarján a Tállyát fogadja szombaton a Szojka Ferenc Stadionban, míg egy nappal később a BSE a Diósgyőr tartalékcsapatával méri össze tudását a Kövi Pál Sportközpontban. Mindkét találkozóra 16.30-as kezdéssel kerül sor. Az aktuális összecsapásokat megelőzően újra megszólaltattuk az érintett gárdák szakvezetőit, lássuk, mit várnak a mérkőzésektől a trénerek!

NB III Keleti-csoport, 5. forduló, 2017. szeptember 9. (szombat), 16.30:

STC Salgótarján-Tállya KSE

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Mencsik László (Farkas Dávid, Szarvas László)

Zoran Kuntic, az STC Salgótarján vezetőedzője: – Ezen a héten is megfelelően dolgoztunk, illetve játszottunk is egy edzőmeccset a Rimaszombat ellen, egyben készültünk a következő ellenfélre, próbáltuk őket minél jobban föltérképezni. Jó csapatról van szó, biztos vagyok benne, annak ellenére, hogy az utolsó két találkozójukon kikaptak, nem véletlen az, hogy eddig a legkevesebb gólt kapták a mezőnyben, masszív együttesről beszélünk. Nem lesz könnyű meccs, de úgy gondolom, mi is jó formában vagyunk, és ugyan nem lesz könnyű, be kell gyűjtenünk a három pontot.

Pachinger János, a Tállya KSE vezetőedzője: – Nem vagyok elégedett az eddigi eredményeinkkel és teljesítményünkkel. Jól kezdtük a bajnokságot, nyertünk egy meccset, majd volt egy döntetlenünk, ezután viszont két, egy-nullás vereség következett. Sajnos három újonc csapattól összesen egy pontot tudtunk szerezni, de úgy is mondhatjuk, egy pontot csináltunk ellenük, ami nagyon kevésnek tűnik nekem, úgyhogy mindenképpen szeretnénk javítani az elkövetkezendő hetekben, úgy a játék minőségén, úgy a szerzett bajnoki egységek számát illetően. A szezon előtt nem voltak hatalmas céljaink, kis csapat vagyunk, ez már a harmadik évünk az NB III-ban, de nincs lehetőség arra, hogy olyan célokat tűzzünk ki magunk elé, mint sok egyéb együttes, szerintem továbbra is a biztos bennmaradás az elsődleges, és azon belül, természetesen, egy minél jobb helyezés elérése. A Salgótarján elég sűrűn változtatja a keretét, szóval, még hogyha az utóbbi három évből is indulunk ki, mindig jelentősen változott az állományuk, tehát most ismét újra kell “tanulni” az ellenfelet, egy-két ember kivételével kicserélődtek. Mindenképpen a pontszerzés a célunk, de e tekintetben is a legtöbbet szándékozunk kihozni a mérkőzésből, meg szeretnénk nyerni!

NB III Keleti-csoport, 5. forduló, 2017. szeptember 10. (vasárnap), 16.30:

Balassagyarmati VSE-Diósgyőr II

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Kovács Imre (Csóra Szabolcs, Kovács Brankó)

Kis Károly, a Balassagyarmati VSE szakmai igazgatója: – A héten két-három játékos is belázasodott, emiatt edzés kellett kihagyniuk, de bízom benne, a hosszabb időre kidőlő Szalánszkin kívül, mindenki tudja vállalni a pályára lépést. A Diósgyőrről, illetve általában a tartalékcsapatokról annyit, azért nehéz nyilatkozni, mert nagyon sokszor változik az összeállítás, ugyanakkor kicsit csalóka a helyezésük, mert eddig nem szerepeltek kiemelkedően, de tudjuk, hogy vannak jó labdarúgóik, elég ha csak éppen Bacsára vagy Szarkára gondolok. Nehéz feladat előtt állunk, viszont hazai pályán eddig két győzelmünk van, és szeretnénk folytatni azt, amit elkezdtünk. Még mindig bosszúsak vagyunk a jászberényi mérkőzés miatt, hiszen abban a találkozóban jóval több volt annál, mint amit kihoztunk, egyértelműen javítani kell a helyzetkihasználáson, és akkor a hétvégén is elérhetjük a célunkat.

Kriston István, a Diósgyőr II vezetőedzője: – A hét elején átbeszéltük a dolgokat, hogy mik voltak azok a hibák, amiket ki kell hogy javítsunk a mostani hétvégére. Bizakodóak vagyunk a vasárnapi meccsel kapcsolatban, reméljük, megszerezzük idénybeli első győzelmünket a BSE ellen!

www.amigeleken.hu

error: Content is protected !!