13 csapat kapott megye egyes licencet

Kedvező esetben a BSE-vel és az SBTC-vel az NB III-ban találkozhatunk a következő szezonban.

Bár még három forduló hátra van a megye egy aktuális idényéből, jelen cikkünkben már a következő szezon lehetséges mezőnyének összetételét vesszük górcső alá. Mint ismert, jelenleg tizenkét vesz részt az említett küzdelemsorozatban, ez a szám viszont megváltozhat a nyáron, jelenleg jó pár kérdőjellel találkozhatunk a szóban forgó téma kapcsán.

Kezdjük a legfontosabbal: a jelenleg is a harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő BSE jövőre is az NB III-ban rúghat labdába, persze amennyiben sikerül kivívniuk a bennmaradást a ‘gyarmatiaknak. Hasonlóképpen néz ki a már bajnok SBTC helyzete, Csatlós Tamás legénysége akár még sorsolás útján is osztályt válthat, a legrosszabb forgatókönyv szerint azonban egy oda-visszavágós osztályozós párbaj keretein belül léphetnek feljebb a fekete-fehérek.

A megye eggyel kapcsolatban elmondható, a mostani együttesekhez csatlakozhat a keleti megye kettő aranyérmét már félig-meddig megszerző Mátraterenye, míg szintén megkapta a szükséges licencet a jelenleg a nyugati régióban második helyen álló Bercel.

Mint látható tehát, a jelenlegi állapotok szerint akár még tizenöt főt is felvonultathat a 2018/2019-es pontvadászat, de akár még az is benne lehet a pakliban, hogy tizenkét alakulattal fog elstartolni az új évad.

NB III-as licencet kapott: Balassagyarmat, SBTC.

Megye egyes licencet kapott: Karancslapujtő, Érsekvadkert, Berkenye, Pásztó, Szécsény, Cered, Palotás, Karancsberény, Rimóc, Mátranovák, Héhalom, Mátraterenye, Bercel.

error: Content is protected !!