Váratlan esemény nélkül folytatódott a keleti megye három

Nem hibázott a Karancsalja, könnyedén nyert a menetelő Építők KC, alsóházi meccset húzott be az Egyházasdengeleg.

Az előző hétvégén a tizenkilencedik kört bonyolították le a keleti megye háromban. Az aktuális mérkőzéseken az éllovas Karancsalja két vállra fektette a Vanyarcot, a jó formában lévő Építők KC elintézte a Mátramindszentet, az Egyházasdengeleg pedig alsóházi helyosztón múlta felül a Nagylócot. Nézzük meg a részleteket!

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 19. forduló:

Karancsalja-Vanyarc 3-1 (2-1)

Vezette: Torják G. (Bodor F.)

Karancsalja: Kucsera – Kristóf P., Henglár Á., Henglár A. (Nagy Z., 84.),  Báder (Lantos, 31.) – Fenes, Breznyánszky, Mede, Papp – Fehér (Csicsman, 66.), Oláh T. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Vanyarc: Oláh A. – Szarvas, Rücz, Szőrös K., Komjáthi – Szabó P. (Bakonyi, 60.), Puporka (Mátyás Zs., 73.), Duhonyi, Bartos – Hajdú, Oláh B. Edző: Babka János.

Sárga lap: Báder, Kristóf P., Kucsera, ill. Oláh A., Bartos

Piros lap: Oláh B. (84., Vanyarc)

Gól: Oláh T. (20., 44.), Breznyánszky (78.), ill. Komjáthi (42.)

Jók: Mede, Oláh T., ill. az egész csapat

Csicsman Tamás: Nem túl sok mondanivaló akad a vasárnapi mérkőzésről. Ez egy olyan meccs volt, ahol nem túl jó játékkal szereztük meg a három pontot. Borzasztó sok hibával játszottunk, és az esetek nagy részében a rossz megoldást választottuk. Ilyen meccs is van! De pozitívum a három pont mellet, hogy Mede Ákos végre megmutatott valamit a régi formájából és Oláh Tamás is lelkesen játszott. Köszönöm a vanyarci csapatnak, hogy lelkiismeretesen állt a mérkőzéshez és további sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz.

Babka János:Ma sem nyertünk, de a játék miatt nem kell szégyenkeznie a csapatunknak. Ha szerencsénk lesz, játszhatunk még három hét múlva egy meccset, amikor újra sikerülhet győznünk. A mérkőzés menetét értékelni képtelenség, aki látta a találkozót, azt tudja, hogy miért. Viszont, meg kell említenem, hogy egy rendkívül sportszerű csapattal játszhattunk. Olyan jelenetet is megtapasztalhattunk, amellyel ritkán találkozhatunk: egy rosszul megítélt bedobást a hazai csapat visszaadott nekünk, ez az igazi fair play! Gratulálunk a hazaiaknak a győzelemhez!


Építők KC-Mátramindszent 5-0 (3-0)

Vezette: Berta I. (Tóth B., Torják G.)

Építők KC: Harmos – Tőzsér (Nemcsok, 61.), Szabó J., Galajda D., Orsós – Hranek, Klajban, Palotai (Egyedi, 67.), Oláh Z. – Berki J., Oláh F. Játékos-edző: Smelkó Károly.

Mátramindszent: Márton N. – Forgács, Tóth Á. (Orbán, 62.), Rostás I. (Kis M., 86.), Nagy Á. (Zám, 52.) – Horváth B. (Simon A., 37.), Orbányi, Szűcs, Rostás J. – Szekula, Orosz. Edző: Bakos Zoltán.

Sárga lap: Palotai, Egyedi

Gól: Klajban (16.), Oláh F. (30., 71.), Palotai (33., 58.)

Jók: Galajda D., Szabó J., Berki J., Hranek, Klajban, Oláh F., ill. Márton N., Tóth Á., Forgács

Smelkó Károly: Kellemes, sportszerű csapat ellen, nem túl jó játékkal, magabiztos győzelmet arattunk!

Bakos Zoltán: – Több hete nem volt meccsünk, így pedig nehéz bármit is csinálni. Emellett, amíg nem lesz a pályán fegyelem, összetartás, és a játékosok nem hallgatnak az edzőre, hanem mindenki megy a saját feje után, addig nem lesz semmi!


Nagylóc-Egyházasdengeleg 3-5 (0-3)

Vezette: Berki A.

Nagylóc: Puporka – Kovács J., Fábián K., Kalocsai, Berta – Balogh J., Berki A., Oláh G., Balogh G. – Csík, Oláh Sz. Játékos-edző: Fábián Krisztián.

Egyházasdengeleg: Báthy – Pete, Szűcs, Gyurik P., Bacskai – Jambrich P., Tóth L., Sálek (Sinkó, 87.), Jambrich Á. (ifj. Berkes, 76.) – Liptai, Gyurik B. Edző: id. Berkes Balázs.

Gól: Csík (80.), Berki A. (82.), Kalocsai (89.), ill. Szűcs (12.), Tóth L. (14.), Gyurik B. (25.), Liptai (52.), Jambrich Á. (70.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Fábián Krisztián: – A meccsről nem szeretnék semmit sem mondani, ehelyett köszönetet mondanék versenytársainknak, amiért benntartottak minket a bajnokságban.

id. Berkes Balázs: Gólokban gazdag, korrekt, jó mérkőzést játszottunk, kitűnő bíráskodás mellett. Helyzeteink alapján úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a játékosoknak, mert mindent megtettek a sikerért. A Nagylóc csapatának kitartást és sikeres folytatást kívánok.


Szabadnap: Felsőtold, Nagybátony.


A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!