Új elnökkel kezdi meg a tavaszi idényt az Ipolytarnóc SE

Az egyúttal játékos-edzői tisztségétől is elköszönő dr. Bolyós Gergő helyét minden szerepkörében Gál Ádám vette át.

Akik az elmúlt években nyomon követték a különféle megye hármas pontvadászatok történéseit, rendszeresen az élbolyban találkozhattak az Ipolytarnóc SE nevével. Dr. Bolyós Gergő személyében akadt egy biztos pont, aki amellett, hogy a mögöttünk hagyott nyolc esztendőben az egyesület elnöke volt, játékos-edzőként is segítette a regnálása alatt egy-egy ezüst- és bronzérem mellé két bajnoki címet is begyűjtő csapatát.

A közelmúltban viszont véget ért az említett korszak a gárda háza táján, a klub élére új vezető, Gál Ádám került, aki a jövőben szintén a pályán is támogathatja majd az együttest, elődjéhez hasonló szerepkörökben. A jelenleg a legalacsonyabb vonal keleti-csoportjának harmadik helyén álló alakulat frissen megválasztott elöljárója az alábbi gondolatokat osztotta meg weboldalunkkal tisztsége kapcsán.

Gál Ádám: – Szeretném a legjobb tudásom szerint betölteni ezt a pozíciót, ami nem lesz könnyű! Szeretném összetartani a csapatot! Ipolytarnócon ez mindig is “fontosabb” volt, mint az eredmény! Egy biztos távozónk már van, aki régóta erősítette és összetartotta a csapatunkat. Szerencsére sikerült új játékosokat igazolni, akik erősíthetik egyesületünket. Külön köszönetet szeretnék mondani az Ipolytarnóc SE nevében Lucza Péternek, aki egy új mezgarnitúrával és tizenöt darab labdával megtámogatta az egyesületet. A tavasztól semmi mást nem várok, csak élvezzük a játékot hétvégente, és legyen ez egy jó kikapcsolódási lehetőség mindenki számára. Én bízom benne, hogy minden játékosunk a legjobb tudását hozzá majd ki magából, akkor gond nem lehet a folytatásban sem. Közelebbi céljaink, hogy jól szerepeljünk a bajnokságban, minél előbb végezzünk a tabellán. Távolabbi célkitűzésünk a klub, a csapat további fenntartása, ami már 1947-óta folyamatos. Hajrá ‘Tarnóc!

error: Content is protected !!