Szerteágazó eredménysor jellemezte a keleti megye hármat

Remiztek a csapatok Karancskeszin, remek diadalt aratott az Ecseg, hozta a kötelezőt a Karancsalja, megküzdött a pontokért a Nógrádsipek, simán nyert a Kazár, nem állt ki az Egyházasdengeleg.

Az előző hétvégén a tizenegyedik fordulót rendezték meg a keleti megye háromban. A soros meccseken döntetlent játszott egymással a Karancskeszi és az Ipolytarnóc, az Ecseg remek sikert aratva állította meg a Csitárt, a Karancsalja kötelező győzelmet ért el Nógrádmarcalon, a Nógrádsipek legyűrte a Ludányhalászit, a Kazár könnyedén elbánt a Felsőtolddal, az Egyházasdengeleg pedig nem utazott el Magyargécre. Lássuk a részleteket!

Megyei III. osztály, NEXT-Therm Keleti-csoport, 11. forduló:

Karancskeszi KSE-Ipolytarnóc SE 1-1 (1-0)

Vezette: Reviczki J. (Menczel J., Soós-Valenta B.)

Karancskeszi KSE: Puporka – Dienes A., Antal Cs., Dienes G., Orsós P. (Balogh, 60.) – Orsós F. (Boros, 85.), Budveszel, Lantos, Lakatos J. – Rimai, Medgyesi. Játékos-edző: Budveszel László.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Gál Á., Bolyós G., Dienes G., Tótok – Ruzsinszki, Szőrös (Oláh A., 68.), Bába, Kiss Sz. – Oláh Á., Bolyós B. Játékos-edző: Bolyós Gergő.

Sárga lap: Dienes G., Rimai, Lakatos J., ill. Ruzsinszki

Gól: Medgyesi (38.), ill. Oláh Á. (51.)

Jók: Dienes A., Medgyesi, ill. Illefalvi, Oláh Á.

Budveszel László: – Igen csak készültünk a rangadóra és majdnem össze is jött a bravúr! Ha a helyzeteinket jobban ki tudjuk használni, akár gólokkal is nyerhettünk volna. Ez az eredmény az Ipolytarnócnak volt kedvező, mondom ezt azért is, mert szerintem egy jogtalan tizenegyessel tudtak egyenlíteni. Bár a vendégeknek is voltak lehetőségei, szerintem nekünk állt a meccs. De ez van, ilyen a futball, ha a helyzeteket nem használod ki, örülj, hogy nem kapsz ki.

Bolyós Gergő: – Mondhatjuk, hogy jól kezdtünk, hiszen két remek akciógólt szereztünk az első félidőben. Kár, hogy egyiket sem adta meg a játékvezető… Ezt követően egy kontra után hátrányba kerültünk, mennünk kellett az eredmény után. A második félidő elején sikerült az egyenlítés, majd hiába támadtunk többet, nem sikerült a győztes gólt megszerezni. Az akarattal nem volt gond, mentünk, csináltuk a dolgunkat, de a játék még mindig nem volt az igazi. Köszönjük a meccs utáni vendéglátást a hazaiaknak! Az esti tejfakasztón szerzett sérüléseket igyekszünk vasárnapig kipihenni.

Csitár SE-Ecseg SE 2-5 (2-2)

Vezette: Urbán V. (Pál A., Szemesi Zs.)

Csitár SE: Fehér – Bangó B. (Bozány, 26.), Tóth G., Valah, Csernyik Á. – Chikán (Csábi, 62.), Rácz I., Bangó N. (Seidel, 80.), Rácz A. – Kiss P. (Bangó A., 60.), Sámuel G. (Imre D., 80.). Játékos-edző: Csernyik Péter.

Ecseg SE: Baltacanovic – Kelemen B., Baranyi M., Adorján L., Baranyi Á. (Adorján II L., 28.)  – Moravcsik D., Mihalik János, Mihalik Jenő (Horváth G., 51.), Pongrácz (Murányi, 83.) – Zsiga, Baranyi T. Edző: Moravcsik Ferenc.

Sárga lap: Bozány, Rácz A., ill. Adorján L.

Gól: Bangó N. (15.), Rácz I. (32.), ill. Adorján L. (30.), Mihalik J. (45., 54., 74.), Baranyi T. (77.)

Jók: Rácz I., Rácz A., ill. Mihalik János, Moravcsik D., Adorján I L.

Csernyik Péter: – Két hiba volt a mérkőzésen. Az egyik: mi kihagytuk a jobbnál-jobb helyzeteket, az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset. A másik: a játékvezető nem is engedte, hogy ezt a találkozót megnyerjük. Gratulálok a lelkes, fiatal ellenfélnek a győzelemhez.

Moravcsik Ferenc: – Az első félidőben jó néhány helyzete volt az ellenfélnek, ami kimaradt, aztán érvényesült a foci törvényszerűsége, a kihagyott lehetőségek általában meg szokták bosszulni magukat, a második félidőben pedig így is történt. A szünet után átvettük a kezdeményezést, ebben a félidőben pedig érzésem szerint jobban is játszottunk, mint a hazaiak. A döntetlennel záruló első játékrész után, a másodikban a magunk javára billentettük a mérleget, ekkor már nem volt kérdés a meccs kimenetele és egyértelműen eldöntöttük a mérkőzést. Ugyan a korábbi fordulóban eléggé tartalékosan álltunk föl, szerintem ezt megszívlelték a srácok, mert most mindenki bevethető volt azok közül, akikre a kezdőben számítok, ez pedig megmutatkozott az eredményen is. Úgy gondolom, ha teljes létszámmal van jelen a társaság, bárki dolgát megnehezíthetjük ebben a bajnokságban. A játékvezetői bizottságnak el kellene gondolkodni azon, hogy a bíróknak nem szabadna engedniük, hogy szidalmazzák őket, mert ez nem vezet sehová. A második félidőben úgy éreztem, elszaladtak az indulatok a hazaiaknál, ezt pedig nem lehetne büntetlenül hagyniuk a játékvezetőknek! Gratulálok a csapatomnak, az ellenfélnek pedig további sok sikert kívánok.

Nógrádmarcal SE-Karancsalja MSE 1-6 (1-4)

Vezette: Kiss T. (Berki A.)

Nógrádmarcal SE: Szaniszló – Petői, Víg I L., Kalcsó, Szabó T. (Hegedűs, 64.) – Petényi, Víg II L., Buzás, Cservenák – Oláh J., Ország. Edző: Oláh Zoltán.

Karancsalja MSE: Kucsera – Balázs D., Mede, Szolnoki (Szabó T., 68.), Csicsman (Tőre, 78.) – Sasvári (Lehoczki, 46.), Máté D., Fekete Z. (Mikós G., 61.), Kobolák (Deák, 72.)  – Fekete L., Oláh T. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Oláh J., ill. Oláh T.

Piros lap: Víg I L. (89., Nógrádmarcal SE)

Gól: Ország (9.), ill. Szolnoki (13.), Kobolák (16.), Fekete Z. (32.), Oláh T. (38., 57.), Lehoczki (81.)

Jók: senki, ill. Mede, Máté D., Oláh T.

Oláh Zoltán: – Megvoltunk és cserénk is volt. Vezettünk, de utána mindent kihagytunk. Nagyokat hibáztunk hátul, amit az erős vendégek kihasználtak, így simán nyertek.

Csicsman Tamás: – Nehéz bármit is mondani a hétvégi találkozóról… Megvan a három pont, és még betekintést is nyertünk a helyi Mónika-showba. Minden tiszteletem a ‘marcali vezetésnek, hogy ilyen körülmények között is tisztességgel kiállnak hétről-hétre.

Doboskút SK Nógrádsipek-Ludányhalászi SE 1-0 (1-0)

Vezette: Varga P. (Menczel J.)

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Németh, Erki (Végh P., 90.), Végh F., Galcsik – Mendoza, Csernák Cs., Percze, Hegedűs – Varga F. (Petrovics, 73.), Strehó Z. (Baranyi L., 86.). Edző: Csordás Tibor.

Ludányhalászi SE: Bakó – Bagoly, Végh T., Szenográdi, Puszta – Oláh A., Rácz P., Mester, Bene A. – Tőzsér T., Rácz E. Edző: Földi Gergő.

Sárga lap: Erki, ill. Bagoly, Rácz P., Bene A.

Piros lap: Galcsik (70., Doboskút SK Nógrádsipek)

Gól: Strehó Z. (45.)

Jók: Strehó J., Végh F., Hegedűs, ill. Bakó, Tőzsér T., Bene A., Rácz E., Bagoly

Csordás Tibor: – Az első félidőben egyenrangú ellenfél volt a Ludányhalászi, küzdelmes harc folyt a pályán, mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de a szünet előtt egy jogos tizenegyesből megszereztük a vezetést. A második játékrészben már több helyzetünk volt, igaz, eggyel kevesebben voltunk, de a vendégek kapusa kiválóan védett. Összességében azt mondhatom, nehéz találkozón vagyunk túl, végig szoros volt a meccs, de ezt igazából magunknak köszönhetjük. Gratulálok a szimpatikus és harcos ludányiaknak és további sok sikert kívánok. 

Földi Gergő: – Ismét rossz előjelekkel vártuk a mérkőzést. Úgy volt, nem is leszünk, csak tízen, de egy régebben sérült játékosunk eljött és félig felépülten vállalta a játékot. Az első félidőben igazi ellenfelei tudtunk lenni a ‘sipeki csapatnak. Voltak itt is-ott is helyzetek. Talán nekünk nagyobbak voltak, de ismét nem tudtuk berúgni őket, ami a 47. percben meg is bosszulta magát egy kérdéses, de megadható tizenegyesben. A második játékrész hátralevő húsz percében már elfáradtunk. Az ellenfél akarata érvényesült és beszorítottak a kapunk elé. Aztán egy nem mindennapi piros lap is előkerült a hazaiaknál. Gratulálok a csapatomnak. A tizedik mérkőzésünkön a tizedik felállásban játszottunk és álltunk helyt. Bízom benne, az utolsó két találkozóra már jobban összejövünk és fel bírom küldeni a pályára azt a kezdőt, amit szeretnék. Látom az akaratot a csapaton, úgy gondolom, egyszer minket is utolér a szerencse és be tudjuk rúgni a helyzeteinket.

Cserhát TSE Felsőtold-Kazár KSE 1-6 (0-4)

Vezette: Szűcs M. (Hepp D.)

Cserhát TSE Felsőtold: Nagy I. – Tóth P., Berzák, Balázs S., Szentgyörgyi – Imre Cs., Zeke V., Nyirjei, Kubinyi – Balázs B., Ambrus. Edző: Nagyváradi István.

Kazár KSE: Baár – Nagy M., Vadas (Zeke D., 56.), Czecze, Sándor K. – Bakonyi, Körmöczi D., Kovács V. (Gecse, 58.), Körmöczi M. – Radics A., Lesziák. Edző: Koncsik László.

Sárga lap: Kubinyi, Tóth P., ill.

Gól: Ambrus (80.), ill. Lesziák (12., 13., 44., 72.), Radics A. (23.), Bakonyi (82.)

Jók: senki, ill. Sándor K., Nagy M., Lesziák, Körmöczi D.

Nagyváradi István: – A mai meccsen még a múlt heti teljesítményünket is sikerült sajnos alulmúlni. Hazai pályán már nagyon régen nem játszottunk ilyen rosszul. A lendületesebb vendégek átszaladtak rajtunk, így sima vereség lett a vége.

Koncsik László: – Igen szűk kerettel utaztunk el Felsőtoldra, sérülések és munkahelyi elfoglaltságok végett, de végül is sikerült megtalálnom azt a kezdő tizenegyet, amely szerkezetileg is jól nézett ki. Mindjárt a meccs elején átvettük a játék irányítását, és remek játékot nyújtva, már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét. A második játékrészben visszavettünk a találkozó iramából, vezetésünk birtokában már lezserkedtünk, akkor volt egy-két lehetőségük a hazaiaknak is, de ezeket átvészeltük. Úgy érzem, ezen az összecsapáson nem volt kérdéses, hogy melyik a jobb csapat. Gratulálok a fiúk kiváló produkciójához, megérdemlik, mert az előre játékunk ma kiváló volt. A házigazdáknak jó eredményeket és sikeres folytatást kívánok. 

Magyargéc SE-Egyházasdengeleg FE 3-0 (játék nélkül)

A ‘dengelegiek nem álltak ki, ezért a ‘géciek meccs nélkül kapták meg a pontokat.

Szabadnap: Mátramindszent SE.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!