Szerdán öltöző átadást tartanak Tereskén

Gabi

13 órás kezdéssel az MTK öregfiúk csapata is pályára lép a településen.

Október 23-án, azaz most szerdán jeles alkalomra kerül sor Tereskén, a nyugat-nógrádi községben ugyanis ezen a napon fogják ünnepélyes keretek között adni a sportpálya mellett nemrégiben elkészülő új öltözőt. Az eseményen a több egykori neves, válogatott labdarúgóval fémjelzett MTK öregfiúk csapata is tiszteletét teszi, 13 órától a helyiek rangidős játékosaiból összeálló együttessel fognak megmérkőzni a kék-fehérek.

Mint az alább látható plakáton is szemrevételezhető, a hivatalos ceremóniára, egyben az objektum szentelésére 16 órakor kerül sor, ezt követően pedig különféle koncerteken múlathatják majd az időt az érdeklődők, míg a napot tűzijáték zárja. A színesnek ígérkező rendezvény ingyenesen lesz látogatható, azonban a szervezők felhívják rá a figyelmet, hogy a felnőttcsapat számára becsületkasszát hoznak létre, az adományokkal az együttes további bajnoki versenyeztetését támogathatják a segíteni szándékozó személyek.

Next Post

Ez történt a megye egy tizedik fordulójában

Kötelező győzelemmel lett első az SBTC, bravúros pontokat szerzett a Pásztó, szép sikert ért el a Cered, másodszor is örülhetett a Karancsberény, parádés diadallal állította meg a korábbi éllovast a Rimóc, hozta a kötelezőt a Mátraterenye, gól nélküli remi született Érsekvadkerten, nem állt ki a Bátonyterenye. Az elmúlt hétvégén a […]
error: Content is protected !!