Rali miatt marad el a megye hármas bajnoki

Gabi

Az autós eseményből kifolyólag a vendégcsapat nem tudna eljutni a mérkőzés helyszínére.
A nógrádi labdarúgás rendre tartogat nem mindennapi eseményeket, érdekes történeket. Jelen cikkünkben ismét egy nem éppen szokványos történetet osztunk meg olvasóinkkal.

A keleti megye három harmadik körének sorsolása szerint vasárnap a Lucfalva a Vanyarcot fogadná tizenhat órási kezdéssel. Igen ám, ezen a hétvégén hozzák tető alá Salgótarján és környékén a Salgó Ralit, mely esemény alaposan körbehúzta a meccs lebonyolításával kapcsolatos terveket: hiába az előzetes beosztás, mivel az említett rendezvény miatt a nap nagy részében le lesz zárva a Lucfalvára vezető útszakasz, a vendégek nem tudnának eljutni a mérkőzés helyszínére.

A közjáték hatására, a résztvevők nem tehettek mást, elhalasztották a találkozót, így későbbi időpontban csaphatnak majd össze a gárdák.

Next Post

Színes programot vonultathat fel a nyugati megye kettő

Rétságon sem lassítana a Bánk, Őrhalomban is nyerne a Mohora, a Nagyoroszit fogadja a Nőtincs. Megyei II. osztály, Nyugati-csoport, 3. forduló: 2018. szeptember 1. (szombat), 16.00: Rétság-Bánk A papírforma szerint egyértelmű esélyesként készülődhetnek az idényben már két fontos sikernél tartó hazaiak, komoly meglepetésnek minősülne, ha nem tudna nyerni a regnáló […]
error: Content is protected !!