Német csapat elleni gálameccsen vett részt a Karancsalja

Múlt hétvégén a TVSE Mühlhausent látta vendégül a megye hármas együttes.

Múlt hét szombaton egy nem szokványos barátságos gálamérkőzésen volt érdekelt a karancsaljai csapat, a klub egykori és jelenlegi játékosainak egy része németországi ellenféllel nézhetett farkasszemet.

A színes meccsen végül a vendégek nyertek, persze gyorsan tegyük hozzá, ezúttal nem az eredményen volt leginkább a hangsúly. Ami inkább fontosabb: mindkét oldal elégedetten nyugtázhatta a háromszor harminc perces meccs létrejöttét, a nap zárasaként kellemes emlékekkel gondolhattak vissza az eseményre a felek.

Barátságos gálamérkőzés:

Karancsalja-TVSE Mühlhausen 4-6

Vezette: Varga G. (Pál A.)

Karancsalja: Szabó Cs. – Bába, Kristóf P., Papp, Kaszás – Fodor Zs., Fekete L., Fekete Z., Szabó Sz. – Muzsik, Tőre. Csereként léptek pályára: Turai, Kristóf G., Lantos, Csicsman, Pádár, Langa.

Gól: Langa (2), Fekete Z., Muzsik

Csicsman Tamás, a Karancsalja egyesületi elnöke: – Egy éve szerveztük a németek elleni gálameccset. A rövid története: két volt játékosunk, Máté Gábor és Máté Dániel kiment Németországba dolgozni. Ott olyan jól sikerült a beilleszkedésük, hogy a helyi csapat le akarta őket igazolni, mi pedig át is adtuk őket. Ez a klub a TVSE Mühlhausen volt.

Pénteken érkeztek meg, majd vasárnap mentek el. Ha minden igaz, jövőre mi megyünk hozzájuk. Fontos megemlíteni, hogy nem a mostani állományunkkal játszottunk, hanem azzal a garnitúrával, ami még a Máté-testvérek idejében megvolt. Jó házigazdához méltó módon hagytuk nyerni az ellenfelet. A mérkőzés utáni harmadik félidőben mindkét gárda hajnalig kitartott, nagyon jó volt a hangulat. Mindenki jól érezte magát! Falusi foci nemzetközi szinten!

error: Content is protected !!