Négy meccset játszanak szombaton a megye háromban

Az Ipolytarnócot fogadja a Mátramindszent, Karancsaljára látogat az Ecseg, a Becskét látja vendégül a Rétság.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 3. forduló:

2019. szeptember 7. (szombat), 16.00:

Mátramindszent SE-Ipolytarnóc SE

Nem csak a forduló, hanem talán a komplett őszi szezon leginkább várt mérkőzésének vághatnak neki a felek, igazi rangadónak nézünk elébe, hiszen mindkét gárda az aranyéremmel szemezget. Közös a csapatoknak, hogy egyaránt hibátlanul tudták le a pontvadászat már lepergő szakaszát, így önbizalommal telve készülhetnek az átlagnál fontosabbnak mondható kilencven percre. A házigazdák joggal támaszkodhatnak saját játékterükre, maximális fordulatszámon pörögve akár meg is fricskázhatják a címvédőt. Ehhez persze lesz egy-két szavuk a még gólt sem kapó látogatóknak is, minden adott lehet tehát egy férfias küzdelemhez, ahol a szó szoros értelmében bármi megtörténhet, nüanszok határozhatják meg, melyik armada örülhet majd a lefújáskor.

Karancsalja MSE-Ecseg SE

Ebben a párosításban is érdekes csörtére van kilátás, az elmúlt hetek alapján szintén háromesélyes összecsapással van dolgunk. Ellentétesen hangoltak a felek, míg a hazaiak csúfos betlibe szaladtak bele legutóbbi fellépésükön, addig a látogatók remek diadalt hoztak tető alá. Az idénynek újoncként nekivágó ecsegiek már két szép sikert is maguk mögött tudhatnak, ebből a tényből kiindulva pedig, ezúttal is benne lehet a pakliban, hogy apait-anyait beleadva megnehezíthetik a rutinosabb vetélytárs feladatát. A karancsaljaiak nyilván ki szeretnék javítani a rajtuk esett csorbát, számukra ismerős környezetben pedig nincs is mitől tartaniuk, bár nem becsülhetik le a lelkes látogatókat, egy hangyányival közelebb lehetnek a három pont megszerzéséhez.

Kazár KSE-Egyházasdengeleg FE

Egyaránt búfelejtésben bízó alakulatok nézhetnek egymással farkasszemet ebben a menetben, itt is-ott is elkélne némi lelkifröccs. A kazáriak két vesztes erőpróba között egyszer legalább tudtak már nyerni, a vendégek viszont jelenleg csak két fiaskónál járnak. Tipikusan olyan mérkőzés kerekedhet ki ebből a párharcból, ahol kifejezetten döntő adaléknak bizonyulhat az ismerősebb helyszín, ezt az előnyt meglovagolhatják a hazaiak. Persze a bármire képes ‘dengelegieket sem intézhetjük el egy kézlegyintéssel, jobbik arcukat bemutatva tartogathatnak egyet s mást a tarsolyukban, az sem volna égbekiáltó meglepetés, ha nem üres kezekkel hagynák majd el a pályát a lelkes látogatók.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 3. forduló:

2019. szeptember 7. (szombat), 16.00:

Rétság VSE-KSE Becske

A hazaiakra tekinthetünk a találkozóz egyértelmű favoritjaiként, ez idáig felvonultatott teljesítményeik alapján zsebre kellene tenniük a bajnoki egységeket a még százszázalékos rétságiaknak. A vendégek még csak egy ízben mérettethették meg magukat ebben a szezonban, egy héttel ezelőtt nagy csatában kikaptak, így joggal fűtheti őket a bizonyítási vágy. A házigazdák mellett lehetnek a saját pályájukkal járó fórok, sajnos azonban nyomaszthatja a lelküket, hogy a héten elvesztették klubjuk egyik fontos alakját, Szabó Endrét. Összességében nem érezzük úgy, hogy egyszerű túra vár a látogatókra, szemszögükből megsüvegelendő cselekedetnek minősülne, ha bármilyen borsot tudnának törni a másik oldal arra alá.

error: Content is protected !!