Ki-ki meccsek vihetik a prímet a nyugati megye háromban

Becskén vizitál a Tereske, a Romhány ellen javítana az Érsekvadkert II.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 3. forduló:

2019. augusztus 31. (szombat), 17.00:

KSE Becske-Tereske KSE

A forduló mérkőzésén mérhetik össze tudásukat a felek, nagyjából megegyező esélyekkel, bár a házigazdákról nem túl szívderítő hírek szállingóztak a nyáron, ne legyen kétségünk afelől, hogy a három pontban bízva húz kesztyűt id. Jele Tibor legénysége. A látogatók egy szabadnap után készülődhetnek, az idényt tíz emberrel megszerzett bravúrremivel indító gárda nyilván szintén bezsebelné a sikert, ez bizony nem ígérkezik egyszerű menetnek a bajnokságot most kezdő, ezáltal vélhetően a focira már igen kiéhezett hazaiakkal szemben. A számukra ismerős környezet a harcos becskeiek malmára hajthatja a vizet, maximális fordulatszámon pörögve azonban a tereskeiek is móresre taníthatják riválisukat, szóval maradjunk annyiban, háromesélyes csörtét várunk, ahol kis dolgok dönthetnek.

Rétság VSE-Legéndi SE

Egyoldalú találkozónak néznek elébe a felek, a realitások talaján maradva pusztán az lehet a kérdés, milyen arányban győzedelmeskednek az eddig két sikeres hadjáratnál tartó házigazdák. A vendégek ki sem tudtak állni az előző körben, és bár finoman szólva sem tudjuk, egy hét alatt mennyivel másabb lesz összejönniük egy szombati játéknapra, ebben a menetben inkább a jóval acélosabbnak tetsző hazaiaknak állhat a zászló, akik otthonukban akár egy könnyedebb diadalt is tető alá hozhatnak, megilletné a dicséret Bujnyik János társulatát egy esetleges csínytevés kivitelezésekor.

2019. szeptember 1. (vasárnap), 17.00:

Érsekvadkert SE II-Romhány SE

Nem feltétlenül lefutott kilencven perccel van dolgunk, a mostanában nem igazán tündöklő címvédő és az egyelőre négy ponttal rendelkező romhányiak összeröffenésében nem írhatjuk le az utóbbi legénységet. Az egy nem túl szívderítő döntetlen után fájó vereséget elszenvedő ‘vadkertiek nyilván minél előbb kiköszörülnék a rajtuk esett csorbát, ehhez viszont elő kellene húzniuk az előző szezonban felvonultatott énjüket a cilinderből, máskülönben, a hazai pályával járó fórok ide vagy oda, a kiizzadt sikerrel melegítő vendégek is megráncigálhatják a bajuszukat.

Keszegi SE-Felsőpetény SE

Ezt a párosítást sem illetnénk a simának tűnő jelzővel, a bajnokság ez idáig lepergő részében határozott életjeleket adtak magukról a hazaiak, akik ugyan már kétszer is kikaptak, rendre emelt fővel hagyhatták el a játékteret. A felsőpetényiek eddig egy fiaskót és egy harcos ikszet vonultattak fel, így az ő önbizalmuknak is jót tenne egy várva várt siker. Akár ez meg is valósulhat vasárnap délután, amennyiben mindenképpen meg kellene jelölni egy favoritot, a látogatók lennének azok, nem árt viszont résen lenniük, mert nem volna ördögtől való cselekedet a keszegiek irányából, ha meg tudnák lepni vetélytársukat.

Szondy SE Hont-Ipolyszögi SE

A maga nemében ez a mérkőzés is érdekesen alakulhat, az első két fordulóban kétszer is pontosztozkodással előrukkoló hontiak és az egy bravúros győzelmet követően csúfos zakóba beleszaladó látogatók egy kiegyenlített csatában dönthetik el, melyikük lesz boldogabb a lefújáskor. Talán az ismerősebb helyszín lehet az a tényező, amely meghatározhatja az örvendő oldalt, erre az adalékra azonban nem alapozhatnak a házigazdák, csak apait-anyait beleadva gyűrhetik majd le a nem feltartott kezekkel útnak induló, sőt búfelejtésben reménykedő vendégeket, akik akár borsot is törhetnek az orraik alá.

Erdőkürt SK-Ősagárd LK

Igazi ki-ki meccsen birkózhatnak egy jót a résztvevők, a kezdősípszót megelőzően a sötétben tapogatózunk az esélyesebb brigád megjelölése kapcsán. Ellentétes utat jártak be a legénységek, hiszen míg az erdőkürtiek egy otthoni betlit tettek jóvá kiütéses idegenbeli diadallal a legutóbbi hétvégén, addig a vendégek egy győzelem után maradtak alul nemrégiben. Most tényleg bármelyikőjük képes lehet egy jó eredmény elérésére, ugyan a saját játékterük miatti előnyök egy hangyányival az erdőkürtiek felé billentheti a mérleg nyelvét, összességében férfias küzdelemre van kilátás, ahol nüanszok dönthetnek.

Patak SE-Nézsa SE-elmarad

A nézsaiak nem állnak ki, ezért a patakiak mérkőzés nélkül kapják meg a pontokat.

Szabadnap: Kétbodony SE.

error: Content is protected !!