Izgalmakból nem volt hiány a megye három közép csoportjában

Könnyedén nyert szomszédcsatát a Kétbodony, megizzadt a pontokért a Nógrádsipek, sokgólos döntetlen született Ipolyszögön, remek fordítást produkált az Ipolytarnóc és a Borsosberény, szép skalpot gyűjtött a Günter LSE.

A legutóbbi hétvége folyamán a harmadik körre került sor a megye három közép csoportjában. A soros fordulóban sima győzelmet ért el Romhányban a Kétbodony, a Nógrádsipek alaposan megszenvedve gyűrte le a Csitárt, nem bírt el egymással az Ipolyszög és a Hont, az Ipolytarnóc a Nógrádmarcallal szemben, míg a Borsosberény a Ludányhalászi ellenében mutatott be remek fordítás általi sikert, míg a Günter LSE kalapemelést érdemlő módon tudott nyerni az Érsekvadkert kettő otthonában. Nézzük meg a mérkőzések részleteit és az edzők véleményeit!

Megyei III. osztály, Közép-csoport, 3. forduló:

Romhány-Kétbodony 0-4 (0-1)

Romhány: Mátyássy (Molnár I., 46.) – Hornyák, Bóta (Horváth G., 46.), Farkas, Mudroncsik – Tóth F., Faludi, Nagy S. (Seres, 85.), Babicska – Szerb, Majer. Játékos-edző: Seres István.

Kétbodony: Kovács J. (Matyóka, 71.) – Remák, Majoros, Filiczki, Szorcsik – Kovács R. (Péter N., 65.), Simon G. (Nagy I., 82.), Bartyik (Manda, 85.) – Tomis (Németh R., 65.), Melo (Lichy, 65.), Kutnyik (Hanzel, 75.). Edző: Baráth Péter.

Sárga lap: Hornyák, Tóth F.,

Gól: Kutnyik (17., 50., 52., 59.)

Jók: senki, ill. Kutnyik (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Seres István: Történelmi pillanat volt, mert első alkalommal találkozott a két csapat bajnoki mérkőzésen. Sajnos nem úgy alakult, ahogyan vártam. Még az első félidő csak-csak, de ami utána történt, az számunkra zsákutca. Ráadásul elveszítettük a kapusunkat egy ütközéskor az első félidő derekán, de kihúzta a szünetig. Sajnos kényszerű cserét kellett emiatt végrehajtani és mindjárt kettőt is! A második félidőben pontatlanul, lelketlenül játszottunk, nyoma sem volt a múlt heti játékunknak, aminek meg is lett az eredménye. Sima kétbodonyi siker született. Elhatároztam, hogy a jövőben nem tűröm el a fegyelmezetlenséget! Kerül, amibe kerül, de ezt csapaton belül rendezni kell, hogy a későbbiekben ilyen ne fordulhasson elő.

Baráth Péter: – Az első félidő egészen jól sikerült mindkét csapat számára, aztán a második játékrészre elfáradt a Romhány, közben megsérült a kapusuk is, le kellett cserélni, onnantól kezdve pedig, Kutnyik négy góljával győztünk. Azt kell mondanom, könnyű mérkőzésen vagyunk túl. Reméljük, a csapat tovább fogja tartani ezt a formáját. További sok sikert kívánunk a romhányiaknak.


Doboskút-Nógrádsipek-Csitár 1-0 (0-0)

Vezette: Makovinyi Z.

Doboskút-Nógrádsipek: Csampa – Végh F., Rigó (Végh P., 56.), Oláh B., Németh – Csernák Sz., Percze, Oláh R. (Varga F., 56.), Csernák Cs. – Horváth R. (Ádám R., 88.), Balázs K. Edző: Csordás Tibor.

Csitár: Csernyik P. – Zagyi, Baráz, Gál, Csernyik Á. – Bozány (Szolik, 68.), Kiss P. (Keresztúri, 80.), Oláh D., Péter K. (Kelemen A., 63.) – Bangó B. (Imre D., 52.), Bangó N. Játékos-edző: Csernyik Péter.

Sárga lap: Csernyik Á., Bangó N.

Gól: Horváth R. (71.)

Jók: Végh F., Rigó, Oláh B., Percze, ill. Csernyik Á., Oláh D., Kiss P., Bozány, Baráz

Csordás Tibor: – Sportszerű mérkőzésen, nehéz szülés volt a csitáriak ellen. Ha minden mérkőzésen ilyen csapattal és hozzáállással játszanának, sok ellenfelüknek gondot okozhatnának. Az első félidőben a küzdelem dominált, majd a második játékrészben sok helyzetet kidolgoztunk, de a vendégkontrák is veszélyesek voltak. Saját magunkhoz képest, gyenge teljesítményt nyújtottunk. A játékvezető egyedül is jól vezette a meccset. További sok sikert kívánunk a csitári sportbarátoknak.

Csernyik Péter: – Jó játékvezetés mellett, sportszerű mérkőzésen, a szerencse nem állt mellénk, négy, százszázalékos helyzetet nem tudtunk értékesíteni, a hazaiak pedig találtak egy gólt. Egy-null után is, egy tiszta, üres kapus szituációban nem tudta eltalálni a kaput fiatal csatárunk. Ezt a meccset mi veszítettük el. Gratulálok a csapatomnak, sok sikert az ellenfélnek.


Ipolyszög-Hont 3-3 (1-1)

Vezette: Reviczki J.

Ipolyszög: Ivanics – Tóth J., Tóth Cs., Keresztes, Maglódi (Molnár Z., 70.) – Sági, Kovács I. (Jakus, 80.), Bognár (Szilágyi, 80.), id. Trepinszki Sz. – Baráth, ifj. Trepinszki Sz. Játékos-edző: Takács Gergely.

Hont: Dobiásik – Ruzsa, Garazsi D., Makrai, Bander – Lakatos, Vig (Tamás G., 85.), Brinyiczki, Dombai (Géringer, 73.) – Tóth G., Pásztor. Edző: Garazsi József.

Gól: Tóth J. (7.), ifj. Trepinszki Sz. (50., 55.), ill. Pásztor (17.), Bander (44., 75.)

Jók: ifj. Trepinszki Sz., id. Trepinszki Sz., ill. Bander

Takács Gergely: Lüktető iramú mérkőzésen, mindkét gárda sokat tett a győzelemért, felváltva potyogtak a gólok. Talán kis szerencsével nyerhettünk volna, de összességében igazságos eredmény született.

Garazsi József: – Most már azért valami látszott a játékunkon, ahogy mondtam, két-három meccsnek el kell ehhez telnie. Ennek ellenére, az ellenfél szerzett vezetést, majd az első félidőben négy-öt, egy az egyben a kapussal szemben lévő ziccerből egyet berúgtunk, emellett pedig szabadrúgásból is lőttünk betaláltunk. Sajnos a szünet után bennmaradtunk az öltözőben, öt perc alatt kaptunk két gólt, elég fordulatos meccs volt. A második játékrész közepén egyenlítettünk, majd itt is-ott is voltak helyzetek, egy kívülálló jól érezhette magát. Kapufát is lőttünk, aztán a végén egy közeli kapu előtti kavarodásból is eldönthettük volna a meccset, annak viszont örülünk, hogy nem kaptunk ki, ennek lélektani hatása is van. Összességében ez a három-három igazságos, de a helyzetkihasználásunk még mindig pocsék.

Nógrádmarcal-Ipolytarnóc 2-3 (2-0)

Vezette: Bencsik B. (Szabó T.)

Nógrádmarcal: Varga Cs. – Jónás I., Major, Szabó T. (Ábrahám K., 67.), Tolnai (Petői, 53.) – Cservenák, Tamás P., Uram, Reznyik – Nagy I., Farkas. Edző: Oláh Zoltán.

Ipolytarnóc: László V. – Bába, Gál Á., Bolyós G. (Gál I., 67.), Dienes G. – Gál G., Horváth A. (Kulcsár, 67.), Szőrös (Oláh A., 78.), Kiss Sz. – Tótok, Bolyós B.. Játékos-edző: Bolyós Gergő.

Sárga lap: Nagy I., ill. Dienes G., Gál I.

Gól: Tamás P. (27.), Nagy I. (38.), ill. Kiss Sz. (79.), Bolyós B. (87., 89.)

Jók: senki, ill. Gál Á., Kiss Sz.

Oláh Zoltán: – Jó meccs volt. A 87. percben még vezettünk, aztán viszont sajnos ez történt… Hiába játszottunk jól, nincs szerencsénk! Azért az nagy dolog, idegesíti az embert, hogy hiába vezetünk pár perccel a vége előtt, mégis kikapunk…

Bolyós Gergő: A mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy ez a ‘Marcal már nem azonos a korábbi évek csapatával, annál jóval ütőképesebbek. Ennek ellenére a félidőben már két góllal mentek a hazaiak. A második játékrész elején még mindig nem tértünk magunkhoz. Az utolsó negyedórában kapcsoltunk, tíz perc alatt sikerült három gólt szerezni, így nem kis izgalmak közepette, tizenöt perc játékkal sikerült begyűjteni a három pontot egy megújult, masszív csapat otthonában.


Érsekvadkert II-Günter LSE 2-4 (1-3)

Érsekvadkert II: Partos – Varga V., Pálfi, Szabó L., Previz – Pádár, Csejk, Gubik, Pribelszki – Hustyava, Medvik. Játékos-edző: Gubik Ákos.

Günter LSE: Antalics – Seres M., Seres Á., Varga R. (Jónás D., 85.), Petényi (Laczkó L., 68.) – Laczkó G., Mátyás J. (Szomora, 78.), Kőszeghy, Csonka – Marsicki, Gáspár Zs. Edző: Korbely Attila.

Vezette: Gordos Á. (Gordos Á. M.)

Gól: Pálfi (4.), Csejk (62.), ill. Gáspár Zs. (13., 19.), Seres M. (16.), Petényi (60.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Gubik Ákos: – Jól kezdtük a mérkőzést, az elején még egész jól ment, már az ötödik percben sikerült vezetést szereznünk. Aztán jött egy totális blokk, nem tudom, mi történt, negyedóra alatt kaptunk három, szerintem elkerülhető gólt, kicsit bealudt a védelem. Ezt követően nyomtunk-nyomtunk, de elég jól visszaállt az ellenfél, lezárták a területeket. Mi támadtunk többet, megvoltak a helyzeteink, de sajnos nem sikerült fordítanunk. Gratulálok a Günternek, szívvel ezt most ők jobban akarták és megérdemelten nyerték meg a meccset.

Korbely Attila: – Élvezetes, hajtós, férfias mérkőzést játszottunk a ‘Vadkert kettő eddig veretlen csapatával! A mostani bajnokság eddigi legerősebb együttese ellen játszottunk! Köszönöm annak a “maroknyi játékosnak”, aki betegen és sérülten vállalta a játékot… Le a kalappal azok előtt, akik megjelentek és hajtottak!


Borsosberény-Ludányhalászi 3-2 (0-1)

Vezette: Berki A.

Borsosberény: Molnár R. – Pásztor, Oláh J., Kovács P., Virág (Oláh T., 63.) – Majer (Ottrok, 60.), Horváth M., Zilahy, Viczena (Oláh P., 54.) – Hugyecz, Muszta (Buda, 60.). Játékos-edző: Viczena Csaba.

Ludányhalászi: Priska – Dűz, Szeles G. (Oláh A., 81.), Mosó, Bene (Puszta, 75.) – Végh T., Pityi, Urbán R., Baranyi – Erki, Szeles L. Játékos-edző: Végh Tamás.

Sárga lap: Muszta, Horváth M., Buda

Gól: Zilahy (69.), Oláh P. (76.), Buda (83.), ill. Szeles G. (19.), Dűz (68.)

Jók: Molnár R., Oláh P., Buda, Zilahy, ill. Priska, Dűz, Baranyi, Urbán R.

Viczena Csaba:Sajnos ismét nem azt játszottuk, amit kellet volna. Így egy félidő előnyt adtunk az ellenfélnek, nyolcvan százalékban birtokoltuk a labdát, mégis két gólt kaptunk. De gratulálok a csapatomnak, mert mindent egy lapra feltéve fordítottunk. A cserék nagyon jól szálltak be a meccsbe és gyönyörű gólokat rúgtunk. A kapusunk végre parádézott, gratulálok neki is! Sok sikert kívánok a Ludányhalászinak, egy szimpatikus csapat volt!

Végh Tamás: Sportszerű meccsnek nem mondanám a hétvégi mérkőzésünket. Egy alattomosan odarúgó és odacsúszó csapattal találkoztunk. Meg lehet nézni, hogy melyik csapat kapott négy sárgát (megjegyeznénk, minimum két pirosat is nyugodtan kaphatott volna a hazai együttes, de ezek elmaradtak) ezen a meccsen. Hozz teszem kétgólos előnyről saját magunkat vertük meg.

A bajnokság aktuális állása:

 

error: Content is protected !!