Harmincöt csapattal rajtol el a következő szezon a megye háromban

Több településre is visszatér a futball.

Az elmúlt hét során kiderült, hogy hány társasággal kezdődhet meg a közelgő idény megyénk legalacsonyabb osztályában. Nos, ezúttal harmincöt gárda fog nekivágni a továbbra is három régiót felvonultató szezonnak, üdvözölendő hír, hogy a legutóbbi bajnokságokhoz képest sehonnan sem tűnt el a labdarúgás, csupán a Szendehely második csapata szűnt meg, a Szent Imre DSE és a Tar pedig egy ligával feljebb folytatja. Kiemelendő, hogy kisebb-nagyobb kihagyásokat követően, Nagybátonyba, Nagylócra, Becskére, illetve Nógrádra is visszatér a foci, míg az Építők KC, Borsosberény, Romhány hármas a megye kettőtől csatlakozott a mezőnyhöz. Az alábbi listát böngészve két kisebb érdekességbe is belebotolhatunk: a Szátok, Érsekvadkert kettő néven versenyez a jövőben, a Tereske pedig a középső divízióból, a nyugati csoportba tette át székhelyét. Lássuk a beosztásokat!

A Megyei III. osztály következő idényének mezőnye:

Keleti csoport: Ecseg, Egyházasdengeleg, Építők KC, Felsőtold, Karancsalja, Nagybátony, Nagylóc, Mátramindszent, Roma SE Varsány, Szurdokpüspöki, Vanyarc.

Közép csoport: Borsosberény, Csitár, Doboskút Nógrádsipek, Érsekvadkert II, Günter SE, Ipolyszög, Ipolytarnóc, Kétbodony, Ludányhalászi, Nógrádmarcal, Romhány, Hont.

Nyugati csoport: Becske, Bernecebaráti-Kemence, Erdőkürt, Felsőpetény, Kálló, Keszeg, Legénd, Nézsa, Nógrád, Ősagárd, Tereske, Tolmács.

 

 

error: Content is protected !!