Gólból nem volt hiány a keleti megye háromban

Kilencig számolt a Ludányhalászi, mészárolt az Ipolytarnóc, rangadót húzott be a Karancsalja, javított a Nógrádsipek, odahaza örülhetett a Vanyarc, szép pontot szerzett a Nógrádmarcal.

A mögöttünk hagyott hétvégén a második fordulót bonyolították le a keleti megye háromban. Az aktuális körben a Ludányhalászi alaposan helyben hagyta az azóta visszalépő Nagybátonyt, az Ipolytarnóc kivégezte a Lucfalvát, a Karancsalja rangadón gyűrte le a Karancskeszit, a Nógrádsipek legyőzte a Mátramindszentet, a Vanyarc nyert a Csitárral szemben, a Nógrádmarcal pedig megsüvegelendő pontot szerzett a Felsőtold ellenében. Lássuk a részleteket!

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 2. forduló:

Nagybátony-Ludányhalászi 3-9 (1-4)

Vezette: Berta I. (Pál A., Tóth B.)

Nagybátony: Zsignár – Danyi, Orosz N., Csépány, Kocsis (Petre, 46.) – Mátrai Zs., Almási, id. Orosz P., Minka – Kovács D., Tőre. Játékos-edző: id. Orosz Péter.

Ludányhalászi: Végh T. – Pityi, Szenográdi, Bakó, Mosó – Rácz P. (Oláh A., 83.), Bene, Baranyi, Urbán R. – Tőzsér, Erki. Játékos-edző: Földi Gergő.

Sárga lap: Danyi, Kovács D., Mátrai Zs.

Gól: Almási (15.), id. Orosz P. (58.), Orosz (62.), ill. Tőzsér (9., 61., 71., 73.), Urbán R. (27., 77.), Baranyi (29., 85.), Mosó (43.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

id. Orosz Péter: – Ez nagyon gyenge volt. Eljártuk az utolsó táncot.

Földi Gergő: – Kicsit koraira sikeredett a mérkőzés. Volt, akit kilenc órakor én ébresztettem, hogy indulás van. Sajnos a keretünk kicsit hiányos volt, de legalább három újoncunk is pályára tudott lépni. Amikor odaértünk és megláttuk a hatalmas pályát, kicsit megijedtem, hogy erőnlétben nem fogjuk bírni. Az első félidő első tíz percében még kerestük a helyünket, próbáltunk felébredni, de így is sikerült vezetést szereznünk az újonnan igazolt Tőzsér személyében. Erre az ellenfélnek még volt válasza, de a szünetre négy-egyes vezetéssel vonultunk. A második félidő elején kicsit visszaestünk, viszont tíz perc elteltével elkezdtünk ismét focizni és újabb gólokat rúgtunk. Úgy érzem, megérdemelte a csapat ezt a győzelmet. Reméljük, a továbbiakban is hasonló eredményeket tudunk elérni. Mint utólag hallottunk róla, sajnos ezzel a sikerrel az csak az önbizalmunkat tudtuk növelni, a pontszámunkat nem. Sajnáljuk a ‘bátonyi csapat visszalépését.


Ipolytarnóc-Lucfalva 13-0 (6-0)

Vezette: Bakos T. (Reviczki J., Tóth B.)

Ipolytarnóc: Illefalvi – Gál Á., Bolyós G. (László V., 50.), Dienes G., Bába – Tótok (Oláh A., 60.), Ruzsinszki, Szőrös (Horváth A., 35.), Matyóka – Kis, Bolyós B. Játékos-edző: Bolyós Gergő.

Lucfalva: Bangó B. – Bangó K., Szabó M., Malina, Radics – Tóth T., Adamik, Szabó Á., Kovács B. – Németh P., Brinkmann. Játékos-edző: Tóth János.

Sárga lap: Bolyós G.

Gól: Kis (6., 22. 26., 59., 70.), Bolyós B. (9., 16., 55., 64., 81., 89.), Ruzsinszki (14.), Horváth A. (75.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Bolyós Gergő: – Nehéz mérkőzésre, masszív ellenfélre számítottam, azonban igen gyorsan sikerült eldönteni a mérkőzést, hiszen a 25. percben már hat góllal vezettünk. Ellenfelünknek kitartást kívánok, bízom benne, hogy rátalálnak a helyes útra.

Tóth János: – Sajnos szombati meccsel kezdtünk, ahol elég szűkösen tudtunk kiállni. A meccs folyamán többen is lesérültek, így csalóka lehet a végeredmény, de szeretnénk gratulálni a ‘tarnóciaknak.


Karancskeszi-Karancsalja 1-3 (0-2)

Vezette: Baranyi G. (Varga G.)

Karancskeszi: Puporka – Máté A. (Mosó, 72.), Mester, Máté B., Farkas (Boros, 46.) – Horváth J., Orsós F., Horváth O., Máté Sz. (Apkó, 80.) – Bozó, Budveszel. Játékos-edző: Budveszel László.

Karancsalja: Kucsera – Kristóf P., Németh, Henglár Á., Papp – Fenes (Kadlót, 77.), Bozsik (Deák, 83.), Fekete L. (Henglár A., 68.), Mede – Nagy Z. (Sasvári, 65.), Oláh T. (Langa, 80.). Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Máté Sz., ill.Fenes

Gól: Boros (53.), ill. Oláh T. (15., 65.), Mede (30.)

Jók: Máté A., Máté B., ill. az egész csapat

Budveszel László: – Egyéni hibákból gyorsan kaptunk két gólt majd szaladtunk az eredmény után. Ezt követően sikerült gólt szereznünk, itt szerintem visszajöhettünk volna a meccsbe. Úgy érzem, a harmadik vendégtalálat nem volt teljesen jogos, úgy gondolom, kettőt is hibáztak annál a támadásnál a játékvezetők. Ettől függetlenül, megérdemelten nyert az ellenfél, egységesebb volt a csapatuk, mint a miénk.

Csicsman Tamás: – Kicsit foghíjasan érkeztünk meg a Karancskeszi otthonába és a kapusunk is a kezdés előtt esett be a munkahelyéről….Mindezektől eltekintve, azt tudom mondani, hogy sikerült egy változatos mérkőzésen győzelmet aratnunk. Az első félidőben teljesen uraltuk a játékot és két gólt tudtunk szerezni. A második félidő első felében viszont kiengedtük az irányítást a kezünkből és a hazai csapat játéka dominált. De végül is a második félidő második felében össze kapta magát a csapat és a hátralevő időben már kiegyenlített volt a játék és sikerült növelnünk is az előnyünket. Összességében azt mondhatom, hogy értékes három pontot hoztunk el a szomszédból. Kiemelném a védelmünk munkáját, nagyot harcolt, mikor kellett. Illetve le a kalappal Kucsera Béla ellőt, mert volt egy lélektanilag fontos bravúrja, amitől új erőre kaptunk. Gratulálok a csapatomnak, illetve sok sikert kívánok Laci barátomnak és csapatának a folytatáshoz.


Nógrádsipek-Karancsalja 4-1 (3-1)

Vezette: Bakos T. (Berki A., Bíró-Varga A.)

Nógrádsipek: Strehó – Végh F. (Lenner, 75.), Oláh B., Németh, Hegedűs – Galcsik, Csernák Cs., Percze, Csernák Sz. – Varga F., Sámuel G. (Végh P., 75.). Edző: Csordás Tibor.

Mátramindszent: Urbán L. – Tóth Á., Mészáros, Szűcs Cs., Nánási – Veres (Simon A., 21.)(Rácz R., 78.), Szűcs R. (Kis M., 85.), Szekula, Dancsok – Orosz, Zsákai. Megbízott játékos-edző: Orosz Csaba.

Sárga lap: Varga F.

Gól: Varga F. (9.), Percze (12., 45., 76.), ill. Zsákai (34.)

Jók: Percze (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Csordás Tibor: – A mérkőzés előtt megbeszéltük és tisztáztuk a problémáinkat. Remélem, jó irányba tettük mindezt, igaz, még mindig voltak hiányzók. Jó iramú mérkőzésen, hamar megszereztük a vezetést, majd gyorsan lőttünk még egyet, aztán a szünetig egy szép fejessel növeltük az előnyünket. A második félidőben is sok lehetőségünk volt a gólszerzésre, melyek közül egyet értékesítettünk. Sportszerű, színvonalas játékban simán nyertünk, egy jó játékosokból álló, szimpatikus csapat ellen.

Orosz Csaba: – Jó iramú mérkőzést játszottunk, amin sajnos alulmaradtunk. Sorban dolgoztuk ki a helyzeteket, de a befejezés előtt eladtuk a labdákat. Fejben kell rendbe rakni magunkat és rendben lesz minden! Gratulálunk a ‘Sipeknek a győzelemhez és a játékvezetőknek a korrekt játékvezetéshez! Hajrá Mindszent!


Vanyarc-Csitár 3-1 (1-0)

Vezette: Pál A. (Sáfrány Sz.)

Vanyarc: Oláh A. – Rücz, Szarvas, Kukucska, Bartos – Puporka, Duhonyi, Bakonyi, Hajdú – Miklósi (Danyi, 64.), Ságodi. Edző: Babka János.

Csitár: Fehér (Csernyik P., 88.) – Kelemen A. (Szolik, 55.), Valah, Tóth G., Csernyik Á. – Imre D. (Komjáti, 86.), Chikán, Bangó A., Bangó B. – Bozány, Bangó N. Játékos-edző: Csernyik Péter.

Sárga lap: Szarvas, Miklósi, Ságodi, ill. Chikán

Gól: Hajdú (39.), Ságodi (75., 85.), ill. Bangó N. (90.)

Jók: az egész csapat, ill. Csernyik Á., Bangó B., Bozány

Babka János: – Gyenge mérkőzésen, gyenge játékvezetés mellett, a második félidei játékunk alapján megérdemelt a győzelem! A vendégek kapusának mielőbbi gyógyulást. A Csitár csapatának sok sikert! Hajrá Vanyarc!

Csernyik Péter: – Szeretném a szövetség figyelmét felhívni a pálya minőségére! A Vanyarcon játszott mérkőzésen, a pálya talajának kétharmad része olyan volt, mint az őszi szántás! Különösen sérülésveszélyes! A megye háromban sem szabad ilyen körülmények között meccset rendezni! A pályájukhoz jobban alkalmazkodó fiatalok megérdemelten nyertek. Szerencsére két sérüléssel megúsztuk a találkozót.


Nógrádmarcal-Felsőtold 1-1 (1-1)

Vezette: Kiss T. (Szász K., Szakal T.)

Nógrádmarcal: Kerekes – Petői, Bangó G. (Keresztúri, 85.), Szabó T. (Oláh A., 90.), Tolnai (Ábrahám K., 74. – Cservenák, Tamás P., Cselényi, Strihó – Tamás P., Ábrahám Á. Edző: Oláh Zoltán.

Felsőtold: Csohány – Tóth P., Szentgyörgyi, Nemecz, Vido – Imre D., Ambrus, Hucskó, Nyirjei – Foltányi, Imre Cs. Edző: Nagyváradi István.

Sárga lap: Bolyós, ill. Ambrus

Gól: Cselényi (12.), ill. Hucskó (16.)

Jók: az egész csapat, ill. Csohány, Hucskó

Oláh Zoltán: – Sikerült erősítenünk, kapusunk is van. Jól játszottunk, de kihagytunk két tizenegyest, így csak döntetlen lett a vége, pedig simán nyerhettünk volna.

Nagyváradi István: – Az első félidőben öt-hat góllal kellett volna vezetni, de rendre kimaradtak a lehetőségek. A második játékrészben az akaratunk görcsösségbe ment át, nem tudtunk újítani, a végén pedig még az egy pontnak is örülhettünk, hiszen kapusunk két büntetőt is hárított. Ha javítunk a helyzetkihasználáson, a hasonló meccseket meg tudjuk nyerni. Gratulálok a Nógrádmarcalnak, sportszerű csapatot ismertünk meg.


Szabadnap: Egyházasdengeleg.

error: Content is protected !!