Elkerülte a döntetlen a keleti megye hármat

Sima sikert aratott a Magyargéc, szép győzelmet ért el a Karancskeszi, remek diadallal jelentkezett a Csitár, kilencig számolt a Mátramindszent, hozta a kötelezőt az Ipolytarnóc, bravúros pontokat szerzett a Nógrádsipek.

A mögöttünk hagyott hétvégén a kilencedik kört rendezték meg a keleti megye háromban. Az aktuális mérkőzéseken a Magyargéc elverte a Ludányhalászit, a Karancskeszi szép győzelmet aratott az Ecseggel szemben, a menetelő Csitár kétgólos hátrányból felállva ért el parádés sikert a Karancsalja ellen, a Mátramindszent kiütötte a Nógrádmarcalt, az Ipolytarnóc az Egyházasdengelegen felülkerekedve tudott javítani, a Kazár pedig megsüvegelendő sikert hozott tető alá Nógrádsipeken. Nézzük meg a részleteket!

Megyei III. osztály, NEXT-Therm Keleti-csoport, 9. forduló:

Magyargéc SE-Ludányhalászi SE 7-0 (2-0)

Vezette: Reviczki J. (Szabó T., Bacsa Gy.)

Magyargéc SE: Jónás F. – Lakatos I T., Lakatos II T., Rácz R., Kolompár – Oláh K., Ökrös I., Ökrös Sz., Ökrös M. – Ökrös P., Botos A. Edző: Rácz István.

Ludányhalászi SE: Bene R. – Bagoly, Mosó, Oláh A., Puszta – Bene A., Tőzsér B., Mester, Rácz P. – Tőzsér T., Rácz E. Edző: Földi Gergő.

Sárga lap: Lakatos T., ill. Bagoly

Gól: Ökrös M. (7.), Ökrös P. (15., 58., 65., 67.), Bene A. (51., öngól), Oláh K. (72.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Rácz István: – Jó csapattal tudtunk kiállni, így sikerült nagyszerű játékkal, jó eredményt elérni. Sportszerű mérkőzés volt, gratulálok a csapatomnak.

Földi Gergő: – Ahogyan a múltkori nyilatkozatomban mondtam, az is csoda lesz, ha kiállunk. Ez így is lett, sokan inkább elmentek dolgozni, meg egyébként is szombaton volt a meccsünk. Tíz emberrel indultunk el. Az első félidő nagy részét tízen is játszottuk le, majd megérkezett még egy játékosunk. Se kapusunk, se hátvédünk nem volt. Az első félidőben még partiban voltunk. Külön köszönet jár Bene Richárdnak, hogy elvállalta a kapusposztot. Hétvégén hazai meccsünk lesz, és vasárnap. Remélem, újra össze tudunk állni. Gratulálok az ellenfélnek.

Karancskeszi KSE-Ecseg SE 3-2 (1-1)

Vezette: Korbely Zs. (Szűcs M., Elischer M.)

Karancskeszi KSE: Puporka – Antal Cs., Lakatos J., Dienes G. (Balogh, 77.), Dienes A. – Lakatos Zs., Lantos, Budveszel, Boros (Orsós, 46.) – Rimai, Medgyesi. Játékos-edző: Budveszel László.

Ecseg SE: Baltacanovic – Mihalik R., Baranyi M., Baranyi Á., Murányi (Horváth G., 46.)(Banos, 77.) – Pongrácz, Mihalik J., Moravcsik D., Jónás R. – Baranyi T., Zsiga. Edző: Moravcsik Ferenc.

Sárga lap: Antal Cs., Budveszel, ill. Zsiga, Baranyi Á.

Gól: Rimai (2.), Lantos (50.), Medgyesi (62.), ill. Zsiga (18., 66.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Budveszel László: – Végre megszületett az első hazai győzelmünk! Külön öröm számomra, hogy sok év után először élhettem azt át, hogy ugyanazt a kezdő tizenegyet tudtam a pályára küldeni, mint az előző héten. Lehet, ennek is betudható, hogy be tudtuk húzni a meccset. Hozzátenném, egy nagyon szimpatikus, jó erőkből álló ellenfelet sikerült legyőznünk, egy igazán jó mérkőzésen. Helyzetek voltak mindkét oldalon, nekünk jobban jött ki a lépés ezen a napon. Sok sikert szeretnék kívánni a vendégeknek a továbbiakra.

Moravcsik Ferenc: – Nem igazán alkalmas nekünk ez a szombati nap, mert mindenki dolgozik. Nagyon tartalékosak voltunk, így aztán győzött a lelkesebb Karancskeszi csapata, amihez gratulálok.

Csitár SE-Karancsalja MSE 4-3 (1-3)

Vezette: Szakal T. (Moldován P., ifj. Szakal T.)

Csitár SE: Fehér – Tóth G., Valah, Csernyik Á., Bangó B. – Bangó N., Rácz I., Chikán (Csábi, 44.), Rácz A. – Kiss P., Sámuel G. Játékos-edző: Csernyik Péter.

Karancsalja MSE: Kucsera – Papp (Lehoczki, 80.), Máté G. (Lehoczki, 80.), Breznyánszky, Mede – Sasvári, Máté D., Fekete Z. (Deák, 82.), Kobolák – Oláh T., Fekete L. (Szabó T., 58.). Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Tóth G., Rácz I., Csernyik Á., ill. Breznyánszky, Oláh T., Lehoczki

Piros lap: Máté D. (70., Karancsalja MSE)

Gól: Sámuel G. (12., 66., 75.), Rácz A. (77.), ill. Fekete L. (10.), Kobolák (17.), Fekete Z. (40.)

Jók: az egész csapat, ill. senki 

Csernyik Péter: – Kellő motiváltsággal vártuk a rangadót. Az első percben a kapussal szemben nagy ziccert hibáztunk. Ezt követően mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, majd a vendégek gyorsan megszerezték a vezetést, amire gyorsan válaszoltunk. Ezután itt is-ott is voltak helyzetek, mígnem egy kiugratásból és egy szabadrúgásból elment két góllal az ellenfél az első félidő végéig. A második játékrészben nem adtuk fel, sok lehetőségünk volt, beszorítottuk a karancsaljaiakat, akiknek védekezniük kellett, igaz, kontrából még érhettek volna el egy találatot, de ez elmaradt. Mi továbbra is több ziccert alakítottunk ki, amelyekkel végül meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Egy jó csapatot sikerült legyőzni kétgólos hátrányból, gratulálok a fiúknak! További sikereket a vendégeknek. Gratulálok a polgármester úrnak és a képviselő testületnek a megválasztásához! Hajrá Csitár!

Csicsman Tamás: – A hétvége mérlege a mi vonatkozásunkban. Egy-három, magabiztos első félidő. Egy bokatörés, egy térdsérülés, és egy olyan kiállítás, ahol ellenünk történt szabálytalanság. Ezeket már nem bírta el a csapat. Lenne mit elemezni, de inkább nem teszem.

Nógrádmarcal SE-Mátramindszent SE 0-9 (0-6)

Vezette: Bencsik B. (Rácz D., Hepp D.)

Nógrádmarcal SE: Varga Cs. – Petői, Vígh I L., Szabó T., Németh – Petényi, Vígh II L., Ország, Cservenák – Buzás, Cservenák. Edző: Oláh Zoltán.

Mátramindszent SE: Henglár (Mészáros, 46.) – Kun (Dancsok, 60.), Kovács Gy. (Kaposvári, 50.), Bornai, Szűcs (Nánási, 46.) – Horváth P. (Szekula Zs., 46.), Berki A., Földi (Haga, 50.), Orosz – Zsákai, Budai. Játékos-edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Oláh J.

Gól: Horváth P. (9.), Földi (12., 34.), Zsákai (23.), Budai (32., 49.), Berki A. (38.), Nánási (63., 86.)

Jók: senki, ill. Bornai, Zsákai, Budai, Berki A., Orosz

Oláh Zoltán: – Ennyire tellett. Kikaptunk egy sokkal jobb csapattól, nagyon gyengék voltunk, több is lehetett volna közte.

Dancsok Roland: – Dicséretet érdemel a Nógrádmarcal, hogy ebben a helyzetben is minden meccsükön ki tudnak állni! Szebb jövőt kívánok nekik a folytatásban! Ha nem szórakozzuk el a végét, nagyobb arányú győzelem is születhetett volna.

Ipolytarnóc SE-Egyházasdengeleg FE 4-1 (1-0)

Vezette: Kis Zs. (Bacsa Gy., Szabó T.)

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Bába, Dienes G., Gál Á., Tótok (Bolyós G., 46.) – Kiss Sz., Pál R. (Gál I., 86.), Csík (László V., 80.), Ruzsinszki (Szőrös, 3.)(Oláh A., 76.) – Oláh Á., Bolyós B. Játékos-edző: Bolyós Gergő.

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Pete (Mlinárcsek Cs., 73.), Szarva, Báthy, Gyurik B. – Gyurik P. (Jakus, 80.), Szűcs (Sinkó, 80.), Tóth L., Franka (ifj. Berkes, 80.) – Liptai, Bacskai. Edző: id. Berkes Balázs.

Sárga lap: Oláh Á., Illefalvi, Oláh A.

Gól: Tótok (45.), Oláh Á. (65.), Bolyós B. (82., 87.), ill. Jessin (90.)

Jók: Pál R., Dienes, Bolyós B., ill. az egész csapat

Bolyós Gergő: – Rossz játékkal is sikerült sima győzelmet aratnunk. Sok sikert a szimpatikus vendégeknek!

id. Berkes Balázs: – Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. De a labdarúgásban, ha nem használod ki a helyzeteket, az megbosszulja magát. Aztán az első félidő utolsó percében kaptunk egy elkerülhető gólt. A második játékrészben folytattuk, ahol az elsőben abbahagytuk, mi kihagytuk a ziccereket, az ellenfelünk pedig kihasználta az övéit. Így sajnos vesztesen kellett lejönni a pályáról. Bízom benne, hogy javulni fog a helyzetkihasználásunk, ettől függetlenül gratulálok a játékosoknak a teljesítményükhöz.

Doboskút SK Nógrádsipek-Kazár KSE 1-2 (0-1)

Vezette: Bakos T. (Sáfrány Sz., Homoki G.)

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Végh F., Oláh B., Németh, Végh P. (Oláh Á., 86.) – Csernák Sz., Percze, Csernák Cs., Galcsik – Strehó Z. (Baranyi, 86.), Varga F. (Lenner, 86.). Edző: Csordás Tibor.

Kazár KSE: Baár – Vadas, Czecze, Szakos, Oláh K. – Bakonyi, Kovács V., Körmöczi D., Körmöczi M. – Dobos (Radics A., 49.), Nagy M. Edző: Koncsik László.

Sárga lap: Percze, ill. Körmöczi D., Bakonyi

Gól: Varga F. (68.), ill. Kovács V. (16.), Végh P. (81., öngól)

Jók: senki, ill. Baár, Kovács V., Nagy M.

Csordás Tibor: – Hetek óta rossz passzban vagyunk, a támadójátékunk nem az igazi a kapu előtt, nincs erőnk befejezni a támadásokat, hátul pedig nem jól védekezünk, nem tudjuk segíteni az előre játékot, a régi sokpasszos focink eltűnt. Remélem, minél előbb összeszedjük magunkat, és ott tudunk lenni az élbolyban. Ismét egy gyenge színvonalú mérkőzésen maradtunk alul. Gratulálok a Kazárnak. Hajrá ‘Sipek!

Koncsik László: – Sajnos nem a legjobb előjelekkel érkeztünk Nógrádsipekre, többen jelezték, hogy ezen a hétvégén elfoglaltságuk van, ezért nem tudnak részt venni a találkozón. De volt olyan is, aki többszöri hívásra sem volt hajlandó hollétéről tájékoztatást adni. Végül egy szűk kerettel sikeresen vettük az akadályt. Úgy érzem, ma odatették magukat a fiúk és mindent megtettek a győzelem érdekében. Meglévő helyzeteink alapján, és azokat jobban kihasználva, megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatom eredményes játékához. A hazaiaknak sok sikert a folytatásban.

Szabadnap: Cserhát TSE Felsőtold.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!